Detalii noi în cazul morții mezzosopranei Mariei Macsim Nicoară. S-au descoperit mai multe neconcordanțe

Data actualizării: | Data publicării:
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară/ foto Facebook
Descriere foto: Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară/ foto Facebook

Noi detalii ies la iveală în cazul morții mezzosopranei Mariei Macsim Nicoară. Artista a intrat în comă după ce a căzut pe scări.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a murit la  sfârșitul lunii decembrie 2020. Artista a intrat în comă după ce a căzut pe scări. În urma acestei tragedii, procurorii au deschis o anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba despre un accident sau nu. De asemenea, mai mulți martori au fost audiați. Pentru că artista se afla în comă și nu putea vorbi, cercetările nu au putut continua. După ce artista s-a stins din viață, cercetările au rămas în continuare nefinalizate.

Recent, profilerul Mihaela Brooks a analizat dosarul morții Mariei Macsim Nicoară și a găsit mai multe neconcordanțe. Aceasta a comparat cazul cu cel al Mădălinei Manole, existând o asemănare între soțul acesteia și soțul mezzosopranei și anume, faptul că amândoi aveau amante și amândoi și-au găsit soțiile inconștiente pe jos. De asemenea au existat și dubii cu privire la urmele de sânge.

„Ciudat este și faptul că, deși anchetatorii au găsit urme de sânge pe covorul din hol, pe parchet, dar și pe papucii de casă ai soțului victimei, pe traseul dintre hol și dormitorul unde a fost dusă nu s-a găsit nicio urmă de sânge și nici pe patul pe care se presupune că a stat până la venirea ambulanței după câteva ore bune. În concluzie, ceea ce s-a găsit la fața locului este în total dezacord cu ceea ce a declarat soțul mezzosopranei”, a mai spus profilerul, potrivit impact. ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel