Detalii noi în cazul morții lui Bobby Brown Jr. Ce s-a descoperit la raportului final al autopsiei

Data publicării:
Bobby Brown jr/Instagram
Descriere foto: Bobby Brown jr/Instagram

Detalii noi ies la iveală despre moartea lui Bobby Brown Jr. Totul a fost descoperit la autopsie.

Decesul lui Bobby Brown Jr., fiul cântăreţului Bobby Brown, care a murit subit anul trecut, a fost asociat consumului de fentanil, au confirmat luni oficialii americani, potrivit Agerpres.

Fiul cântăreţului Bobby Brown, solistul grupului New Edition, a fost găsit decedat la vârsta de 28 de ani în locuinţa sa din Los Angeles, pe 18 noiembrie 2020. Cauza oficială a morţii sale a fost "efectul combinat al consumului de alcool, cocaină şi fentanil", iar decesul lui a fost considerat "accidental", au precizat medicii legişti din Los Angeles în raportul final al autopsiei, publicat luni în Daily News.

Acel raport de 15 pagini precizează că Bobby Brown Jr. a băut tequila, a consumat trei linii de cocaină şi a "împărţit" o tabletă de Percocet cu un prieten în timpul unei petreceri care a început pe 17 noiembrie şi a durat până pe 18 noiembrie. Deocamdată nu se ştie dacă acea tabletă de Percocet era una falsificată şi îmbibată cu fentanil, dar Poliţia americană a stopat publicarea primului raport al autopsiei, fapt care sugerează deschiderea unei cercetări penale.

Bobby Brown Sr., fostul soţ al cântăreţei Whitney Houston, a dat publicităţii un comunicat la scurt timp după decesul fiului său, în care le-a cerut admiratorilor să se roage pentru familia lui. În acel comunicat, artistul a spus că Bobby Jr. "nu se simţea bine" şi că prezenta "simptome asemănătoare gripei" cu puţin timp înaintea morţii sale.

Bobby Jr. a fost unul dintre cei doi copii pe care cântăreţul Bobby Brown i-a avut cu o fostă iubită, Kim Ward. Cuplul s-a destrămat în 1991, când Kim Ward era însărcinată cu Bobby Jr.

Tragedia din 18 noiembrie s-a produs la cinci ani după ce Bobby Brown, în prezent în vârstă de 52 de ani, a trecut prin alte momente devastatoare, după ce fiica lui, Bobbi Kristina Brown, singul copil pe care l-a avut cu Whitney Houston, a murit la vârsta de 22 de ani.

Bobbi Kristina, unica moştenitoare a averii cântăreţei Whitney Houston, a fost găsită în stare de inconştienţă într-o cadă, prezentând în organism urme de alcool şi de cocaină. Tânăra a petrecut mai multe luni în comă şi a murit în cele din urmă pe 26 iulie 2015.

Moartea ei a prezentat multe similarităţi cu cea a mamei sale, Whitney Houston, care a murit înecată în cada unei camere din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu o seară înainte de gala premiilor Grammy din 2012. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel