Destin tragic pentru doi bărbați. Au fost călcați de tren în timp ce își comemorau fratele ucis în același loc tot de un tren

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Doi bărbați din Carolina de Nord au fost călcați de tren în același loc în care sfârșise similar fratele lor.

Doi bărbați din statul american North Carolina, care își comemorau fratele ucis de tren, au fost loviți și omorâți de un tren în același loc, scrie CNN, citat digi24.ro. Victimele aveau vârstele de 20 şi 29 de ani.

"Cei doi își comemorau fratele care își pierduse viața cu o săptămână înainte, chiar în locul unde fusese lovit de tren. Din nefericire, cei doi frați au fost loviți la rândul lor de un tren, în timp ce se aflau pe șine și au murit la scurt timp din cauza rănilor", a declarat sergentul Adam Jones, de la Poliția Charlotte. 

Fratele lor, de 27 de ani, se afla la volan și a fost lovit de tren în timp ce încerca să traverseze calea ferată, pe 26 iulie, a mai precizat Adam Jones.

Înregistrările video confirmă că cei doi frați stăteau pe șine când au fost loviți de tren. Ei aprinseseră lumânări și păstrau un moment de reculegere în memoria fratelui lor. 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel