Descoperire șocantă în familia lui Petre Roman. De necrezut ce au găsit anchetatorii

Data publicării:
Silvia Chifiriuc și Petre Roman, foto Instagram
Descriere foto: Silvia Chifiriuc și Petre Roman, foto Instagram

Descoperire macabră în familia lui Petre Roman. Anchetatorii au rămas șocați.

Zilele trecute, anchetatorii au rămas șocați, după ce un văr de-al Silviei Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a fost descoperit mort în casa sa din Botoșani. Bărbatul era decedat de mai bine de o săptămână și avea fața și o mână mâncate de șobolani.

Totul s-a petrecut în satul Tudor Vladimirescu, din comuna botoșăneană Avrămeni, după ce o vecină a alertat poliția prin 112 că vecinul său nu a mai ieșit din casă de mai bine de o săptămână. Aceasta a mărturisit că a încercat să intre în casa lui, dar ușa era închisă pe interior. Femeia a bănuit că s-a întâmplat o tragedie, mai ales că din interior venea un miros de nedescris. Fără să stea prea mult pe gânduri a sunat imediat la 112.

Polițiști ajunși la fața locului au avut parte de un șoc. Bărbatul era întns pe podea, cu faţa în sus şi cu capul sub pat. Imediat după sosirea ambulanței, medicii au examinat corpul bărbatului și au observat că bucăţi de carne de pe mâna stângă, piciorul drept şi de pe cap erau mâncate de şobolani.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de medicii legişti, care vor efectua o autopsie pentru a se stabili cauza morţii.

„În cauză a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei să se dispună măsurile corespunzătoare”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, potrivit stirileprotv.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel