Dependențele fiecărui semn zodiacal. Taurii sunt dependenți de lux

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Cu toții avem dependențe în viață, care devin confortul nostru, trucurile noastre de supraviețuire, indulgențele noastre. Dar dacă ne luăm după semnele zodiacale, iată la ce sunt dependenți indivizii din fiecare semn.

Berbec

Această zodie adoră să se dea în vânt după seriale și o cafea bună. De asemenea, le plac foarte mult asumarea de riscuri și provocările.

 

Taur

Oamenii sub acest semn zodiacal iubesc îmbrățișările și sunt fani ai florilor proaspete. De asemenea, le place să se înfrupte, să se răsfețe în spa-uri și masaje. Mai exact, sunt dependenți de lux.

 

Gemeni

Gemenii sunt dependenți de social media, așa că îi vei găsi mereu pe internet, căutând ceva.

 

Rac

Cântăreții adoră pisicile și pot viziona cât mai multe filme. Din punct de vedere emoțional, această zodie este dependentă de persoanele care nu îi merită. Ei sunt mereu în misiunea de a-i repara pe cei stricați.

 

Leu

Acești oameni sunt la modă. Vor să arate cel mai la modă, astfel încât toate privirile să se întoarcă spre ei.

 

Fecioară

Această zodie este iubitoare de ceai și de cărți. Combinația este confortul lor și încearcă să le aibă pe amândouă ori de câte ori pot. Indiferent de cât de târziu întârzie, o ceașcă fierbinte de ceai va fi întotdeauna acomodată.

 

Balanță

Balanțelor le place să stea pe telefon. Sunt atât de dependenți de ele încât cei din jurul lor se pot enerva foarte tare.

 

Scorpion

Dacă nu este un abstinent, acest semn zodiacal iubește mai des alcoolul. De asemenea, în sens romantic, Scorpionii iubesc sărutul.

 

Segetător

Aceste suflete aventuroase se bucură de călătorii și de asumarea de riscuri. Sunt dependenți de artă și își fac mereu planuri de călătorii cu mașina etc.

 

Capricorn

Capricornilor le place să fie în pat. Nu atât de mult pentru a dormi, ci mai degrabă pentru a face totul în patul lor, inclusiv să mănânce, să citească, să lucreze etc. De asemenea, le place să scrie, așa că veți găsi mereu în jurul lor diferite tipuri de pixuri și articole de papetărie.

 

Vărsător

Cei din Vărsător iubesc câinii și sunt, de asemenea, mari fani ai anime-urilor. Este posibil să aibă chiar o colecție uriașă de astfel de desene.

 

Pești

Peștii  adoră să doarmă. Ei pot dormi oriunde și în orice moment al zilei. O latură întunecată a Peștilor este că pot avea multe dependențe. Dacă au dependențe, se pot adânci în ele. Fie că este vorba de mâncare, de alcool sau chiar de muncă, de exemplu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel