Denise Rifai, fascinată de Istanbul: „Este impresionantă trecerea de la bogăție la sărăcie”

Denise Rifai a fost în vacanță în Istanbul, orașul pe care îl numește „marea ei iubire”.

Denise Rifai se pregătește să revină în forță cu un nou sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Vedeta a petrecut concediul în Istanbul, unul dintre orașele sale preferate și spune că a rămas fascinată de cultura, arhitectura, dar și energia pe care le-a găsit acolo. 

“Marea mea iubire este Istanbul, un oraș dintr-o țară pe care o iubesc enorm. Dincolo de priveliștea superbă pe care ți-o oferă, din toate colțurile posibile, din toate cartierele, este impresionantă trecerea de la bogăție la sărăcie, de la nimic la tot, sunt niște contraste care îți rămân pe retină, și în suflet; de asemenea trecerea de la lumea creștină la cea musulmană...


Iubesc foarte mult moscheele și acele momente din zi când are loc chemarea la rugăciune. Am vizitat și biserica Izvorul Tămăduirii, lăcaș de cult creștin ortodox,; este o biserică absolut spectaculoasă cu o încărcătură energetică fabuloasă; e un loc magic, toți cei care merg în Istanbul ar trebui să o viziteze măcar o dată ”, a declarat Denise Rifai pentru WowBiz. 

 

Denise Rifai dezvăluie motivul pentru care nu vorbește niciodată despre religia ei

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, spune că discuțiile despre religia ei sunt extrem de personale, iar că părinții ei au învățat-o să nu vorbească niciodată public despre acest subiect.Tatăl vedetei este iordanian, iar mama româncă. 


„Tata și mama m-au învățat ca niciodată în spațiul public să nu deschid subiectul confesiunii noastre religioase. Este un subiect care ține de familia noastră și, ce pot să spun însă, că există un singur Dumnezeu și că eu sunt foarte religioasă și că e în mine Dumnezeu și că îi mulțumesc în fiecare zi pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat Denise Rifai pentru Playtech.


Ce semnifică numele de familie al lui Denise Rifai: 

„Rifai e numele tatălui meu, care este de origine iordaniană; e un nume arăbesc. De regulă, în limba arabă, toate numele au o anumită semnificație. Rifai înseamnă 'Cel de Sus' și este un nume des întâlnit în lumea bună arabă, este specific unei clase sociale înalte.

Eu sunt un om foarte simplu, un om credincios, curat emoțional, și îmi doresc foarte mult să las ceva în urma mea. Pentru asta muncesc în fiecare zi, în fiecare minut al existenței mele, cred că este menirea noastră să lăsăm ceva care să ne ateste trecerea prin această lume. Eu așa îmi trăiesc viața', a declarat jurnalista, potrivit Avantaje.


Denise Rifai, cea mai importantă LECȚIE primită de la tatăl ei: A fost și este cel mai bun antrenor al meu


Realizatoarea Emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a dezvăluit în cadrul interviului pentru Spectacola și DC News, care este relația pe care o are cu părinții ei, în special cu tatăl său. Prezentatoarea a declarat faptul că părintele ei nu a fost de acord cu cariera de jurnalist, însă personalitatea ei puternică a ajutat-o să-și urmeze drumul.

 


"De la tata am coloana vertebrală"

 

"Tata e cel mai mare conservator, dar e tata, îl respect. A fost și este cel mai bun antrenor al meu. Eu cred că el sunt eu. Dacă nu era el, nu cred că aș fi fost această Denise. Când în permanență trebuie să te bați cu cineva care-i puternic și trebuie să-i dovedești nu prin bătaie, ci prin realizările tale, pas cu pas, că tu ești pe drumul cel bun și că tu faci bine tot ce faci. De la tata am coloana vertebrală. Tata m-a învățat să nu fac niciodată niciun compromis.", a declarat Denise Rifai, pentru Spectacola.

Mai mult, Denise Rifai își respectă foarte mult părinții și are o relație extrem de apropiată cu ei.

"Tata are încredere în mine și este foarte mândru că pot face față oricărei situații. Tata este foarte sigur pe mine, în tot. A înțeles că eu m-am născut să fac altceva și că lucrurile nu sunt finite. Poate o să ajung să fac și ce-și dorea el, nu se știe.

Noi avem o relație de la egal la egal. Pentru mine, părinții au fost bunicii și tata și mama, deși îmi sunt părinți, îmi sunt prieteni. Suntem comuni, din aceeași generație. Nu mă simt într-o altă generație față de cea a părinților mei.", a mai adăugat realizatoarea TV.

 

"Dumnezeu îmi trimite oameni care mă ajută"
 

"Sunt o fată foarte echilibrată şi într-o profundă relaţie cu Dumnezeu, sunt un om bun şi fac bine. Când greşesc, îmi pare rău şi conştientizez şi aleg să îmi cer iertare personal, de fiecare dată. Mulţumesc, de fiecare dată. Mă bucur pentru fiecare chestie pe care o primesc şi, ori de câte ori am necazuri, Dumnezeu mă ajută. Îmi trimite oameni care mă ajută. Eu cred că, dacă suntem bine cu noi, dacă suntem recunoscători pentru tot ceea ce trăim, dacă nu mai judecăm, dacă încercăm să înţelegem de ce unii oameni au luat nişte decizii şi încercăm să fim acolo mult mai profund, nu doar la un nivel aşa superficial, lucrurile se schimbă în bine în tot.

Eu sunt o privilegiată pentru că, ori de câte ori am cerut ceva sau am avut un mare necaz, am avut "n" soluţii la îndemână şi oameni - pentru că Dumnezeu există prin oameni - oameni care mi-au deschis calea şi care m-au ajutat, fără ca eu să cer. Este fabulos să primeşti fără să ceri", a spus Denise Rifai, într-un interviu pentru Spectacola.

"Cred în liberul arbitru, cred într-un destin. Cred că sunt anumite lucruri scrise. Cazul meu concret - nu era nicio șansă, dintr-o studentă la ASE, să ajung în zona asta total diferită. Este un destin, dar în destin intervine liberul arbitru. Tu poţi alege", a mai spus prezentatoarea TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 25 aug 2022, 17:58 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play