Denise Rifai, detalii neștiute din viața prezentatoarei TV: „Nu știu dacă mă voi căsători vreodată”

Data publicării:
Denise Rifai. foto Facebook
Descriere foto: Denise Rifai. foto Facebook

Denise Rifai a vorbit deschis despre planurile ei de viitor. Vedeta a fost cerută în căsătorie și spune că își dorește să aibă copii. 

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Chiar dacă își ține viața privată departe de lumina reflectoarelor, vedeta a declarat că a fost cerută în căsătorie în trecut, ba mai mult își dorește chiar și copii. Denise Rifai spune că încă nu a găsit bărbatul potrivit pentru a-și întemeia o familie. 


„Am fost cerută în căsătorie la viața mea. Nu sunt căsătorită și nu știu dacă mă voi căsători vreodată. Îmi doresc foarte mult să am copii, însă îi voi avea când va exista un partener cu care să pot crește un copil echilibrat. 


El are nevoie de ambii părinți și când aduci pe lume o ființă trebuie să fii într-un cuplu solid, să te cunoști cu omul de lângă tine, astfel încât să îi oferi o educație bună, dar și un mediu frumos în care să crească. Dacă nu voi cunoaște un astfel de bărbat, nu voi face niciodată copii și nu este nicio problemă, nu mă grăbesc”, a spus Denise Rifai pentru okmagazine.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel