Denise Rifai, ATENȚIONARE pentru cei care se plimbă în Parcul Herăstrău: „Sunt cele mai mari pericole să te prăbușești”

Data publicării:
Sursa foto: Denise Rifai, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Denise Rifai, instagram

Denise Rifai a tras un semnal de alarmă pentru cei care se plimbă prin Parcul Herăstrău, din București.

Denise Rifai este adepta unui stil de viață sănătos. Prezentatoarea TV are mare grijă de felul în care arată. Vedeta are mare grijă când vine vorba de alimentație și face  sport ori de câte ori are ocazia. 

Denise Rifai, semnal de alarmă pentru cei care se plimbă prin Herăstrău

Recent, moderatoarea emisiunii 40 de întrebări, de la Kanal D, a tras un semnal de alarmă pentru cei care vor să se plimbe prin Parcul Herăstrău, din București. Vedeta susține că aleile sunt neasfaltate și există foarte multe pericole. 

„În parc, este foarte periculos să mergi cu bicicleta pentru că nu sunt reasfaltate aleile și sunt cele mai mari pericole să te prăbușești pe acolo. Nu este deloc o variantă. Pentru cei care merg cu rolele, pentru cei care merg cu trotinetele. Drumurile nu sunt asfaltate, sunt foarte multe dâmburi, sunt foarte multe accidente și unele periculoase.

Sunt o grămadă de copii, de părinți, de oameni maturi care se accidentează grav. Eu am o mare problemă cu parcul Herăstrău. Pe acea alee care înconjoară lacul, acea formă de drum care nu cred că are mai mult de 1,5 m pe lățime, pe acolo circulă tot ce e posibil omenește. Sunt oameni de diferite categorii de vârstă, normal că toată lumea are dreptul să se plimbe, dar nu înțeleg de ce Primăria și asta ține de Primăria Capitalei, de atât de mulți ani nu a ales să facă o zona mai lată, să o lățească și să toarne covor asfaltic de bună calitate, a explicat Denise Rifai, într-un interviu pentru Kanal D.

Motivul pentru care Denise Rifai nu vorbește despre religia ei

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, spune că discuțiile despre religia ei sunt extrem de personale, iar că părinții ei au învățat-o să nu vorbească niciodată public despre acest subiect.Tatăl vedetei este iordanian, iar mama româncă. 


„Tata și mama m-au învățat ca niciodată în spațiul public să nu deschid subiectul confesiunii noastre religioase. Este un subiect care ține de familia noastră și, ce pot să spun însă, că există un singur Dumnezeu și că eu sunt foarte religioasă și că e în mine Dumnezeu și că îi mulțumesc în fiecare zi pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat Denise Rifai pentru Playtech.

Ce semnifică numele de familie al lui Denise Rifai: 

„Rifai e numele tatălui meu, care este de origine iordaniană; e un nume arăbesc. De regulă, în limba arabă, toate numele au o anumită semnificație. Rifai înseamnă 'Cel de Sus' și este un nume des întâlnit în lumea bună arabă, este specific unei clase sociale înalte.

Eu sunt un om foarte simplu, un om credincios, curat emoțional, și îmi doresc foarte mult să las ceva în urma mea. Pentru asta muncesc în fiecare zi, în fiecare minut al existenței mele, cred că este menirea noastră să lăsăm ceva care să ne ateste trecerea prin această lume. Eu așa îmi trăiesc viața', a declarat jurnalista, potrivit Avantaje.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel