Denise Rifai, adevărul despre plecarea de la Realitatea TV. Ce a făcut-o pe vedetă să demisioneze: „Am decis și am spus că eu nu sunt de vânzare”

Sursă foto: Youtube/ Kanal D România
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Kanal D România

Denise Rifai a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a demisionat de la Realitatea TV. 

Denise Rifai a lucrat o bună perioadă de timp la Realitatea TV. De trei ani, vedeta s-a mutat la Kanal D, acolo unde prezintă celebra emisiune „40 de întrebări” cu Denise Rifai. Puțini sunt însă care știu motivul pentru care vedeta a decis să demisioneze. Decizia a fost una la secundă. 

Denise Rifai, adevărul despre plecarea de la Realitatea TV

Denise Rifai a dezvăluit la Ego Life că decizia de a-și da demisia de la Realitatea TV a venit în urma unui apel telefonic, care, potrivit vedetei, a fost contrar tuturor principiilor sale de viață. 

„Povestea vieții mele… eu când am luat decizia, a fost cea mai dureroasă, să plec din zona pe care eu o iubeam foarte mult, o zonă de confort… iubirea asta a mea pentru politică și pentru a face lucrurile să se întâmple. A trebuit să iau decizia de a-mi da demisia într-o secundă pentru că am primit un telefon care a fost contrar tuturor principiilor mele de viață. Am decis și am spus că eu nu sunt de vânzare orice ar însemna acest lucru, mi-am dat demisia pe loc, am sărit în gol, nu aveam nimic pregătit, nimic planificat”, a povestit Denise Rifai la Ego Life.

Prezentatoarea TV a mărturisit că, la scurt timp după ce și-a anunțat demisia, a început negocierile cu mai multe posturi de televiziune. Denise Rifai recunoaște că s-a regăsit în proiectul în care este implicată și astăzi la Kanal D. 

„Au început negocieri cu mai multe televiziuni și Kanal D a venit cu acest proiect în care m-am regăsit. Din prima secundă în care l-am văzut mi-au dat lacrimile pentru că era acea femeie jurnalist care venea înapoi și punea întrebările ei oamenilor de putere din țara, din Turcia, țara de unde noi am adus acest format. Așa fac eu la 40, aduc oameni de putere, putere nu înseamnă doar putere administrativă, toate acele personalități pe care România le are, lume politică, lume sportivă, lume de showbiz. Oameni care au făcut ceva în viața lor, oameni care sunt recunoscuți, care au un public al lor.”, a mei spus vedeta.

Motivul pentru care Denise Rifai nu a devenit mamă

Chiar dacă pe plan profesional, acum lucrurile stau fix așa cum și le-a imaginat vedeta, pe plan sentimental, Denise Rifai recunoaște că nu stă foarte bine și regretă faptul că încă nu are o familie și copii. 

„Eu nu am copii. Eu m-am născut într-o familie mixtă. Eu de mică am văzut în familia tatălui meu, de exemplu, și nu mi-a plăcut faptul că femeia nu era neapărat independentă din punct de vedere financiar. În cultura arabă femeia, de regulă, stă acasă. Eu fiind la amestec de civilizații mi-am dorit foarte mult în primul rând, ca orice ar fi pe lumea asta, să fiu independentă financiar. Eu susțin femeia independentă financiar indiferent de cat de mulți bani are sau nu bărbatul din viața ei, că e tata, că e fratele ei sau este soțul.

Femeia trebuie să aibă rostul ei și banul ei. De când m-am născut am știut un singur lucru: că eu trebuie să rezolv cu nedreptățile care apar. Mică fiind, îmi doream ca vocea mea să poată să facă dreptate. Mă gândeam când eram mică să mă fac avocat. Anii au trecut și m-am așezat în zona aceasta de presă. Și iată că până în ziua de azi eu am reușit să împlinesc cam tot ce mi-am propus în materie de nedreptăți. De cele pe care eu le-am văzut”, a declarat Denise Rifai, pentru Ego Life.

„Până acum nu am întâlnit un bărbat alături de care să mă simt în zona aceea de complementaritate să îmi doresc să împlinesc cu el o familie. Îmi doresc foarte mult să am o familie, îmi doresc foarte mult să am copii, dar încă în destinul meu nu s-a întâmplat așa. Eu susțin, spun și mă declar o tipă extrem de feminină, respect bărbatul, dar în viața mea, deși mi-am dorit, nu s-a întâmplat. Și nu pentru că am tras doar într-o direcție. Nu! Așa a fost până acum. (…) Îmi doresc foarte mult o familie, dar nu înspre absurd. Că este și aici o chestie. Nu toată lumea trebuie să aibă familie. Poate nu e pentru toată lumea”, a mai spus Denise Rifai la Ego Life.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 iul 2023, 11:48 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience