Denisa Tănase, panică în avion. Vedeta a trecut prin momente cumplite: „În momentul ăla pierzi contactul cu realitatea”

Data publicării:
Sursa foto: Denisa Tănase, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Denisa Tănase, instagram

Denisa Tănase a trecut prin momente cumplite în avion. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat. 

Denisa Tănase a fost plecată în Germania, acolo unde a luat parte la un eveniment important. Pe rețelele de socializare, vedeta le-a povestit fanilor că a trecut prin momente cumplite, în avion. Mai exact, blondina a făcut atac de panică din cauza turbulențelor. Alături de ea erau sora, Raluca și soțul ei, Mircea Brânzei.

”A fost rău. La aterizare am trecut chiar pe sub un nor foarte negru și cred că am trecut printr-o ploaie torențială pentru că se vedea ca o perdea întunecată și avionul a început să facă stânga, dreapta. Nu pot să vă reproduc suta la sută pentru că în momentul ăla de frică pierzi contactul cu realitatea și nu-ți mai aduci aminte exact.

Eu mă țineam foarte strâns de scaun și involuntar am început să fac exerciții de respirație. Eram în spate și automat cred că am simțit chestia asta mult mai tare decât mijlocul și  fața avionului”, a povestit Denisa pe Instagram.

Cum se simte Denisa Tănase, după sperietura trasă în avion

La scurt timp după ce a trecut printr-un episod crunt, Denisa de la ”Bambi” a declarat că se simte mai bine și că și-a revenit. 

”Sunt bine. Soțul meu călătorește pese tot cu mine. Mă întorceam din Germania, de la un eveniment, unde am aniversat un an de la lansarea pe piața locală a brandului personal de cosmetice. Noi avem un brand lansat în urmă cu 4 ani, iar acum avem filiale în 47 de orașe din opt țări. Este o afacere de familie. Mircea se ocupă de proiectul imobiliar, eu de business-ul de cosmetice. Raluca, sora mea, este de asemenea implicată”, a declarat fosta cântăreață, pentru Click. 

Denisa Tănase, motivul pentru care a renunțat la muzică pentru afaceri

Denisa Tănase a lăsat succesul muzical pentru cel în lumea afacerilor. Blondina a pornit de la dorința de a avea propriul ei parfum, a văzut potențialul și a decis că este cazul să investească timp și bani în ideea ei. Acum a ajuns să aibă 41 de magazine și o cifră frumoasă de afaceri. Denisa Tănase lucrează alături de soțul și sora ei și spune că totul se îndreaptă spre mai bine. În plus, artista are două apartamente în Dubai și își dorește să își extindă afacerea și pe zona de beauty. 

Denisa Tănase: „E o latură pe care o ai sau nu”

Recent, vedeta a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la muzică și s-a apucat de afaceri. Denisa Tănase a povestit că soțul ei a ajutat-o să își descopere adevărata vocație pentru afaceri. 

‘’M-am surprins inclusiv pe mine. Nu a fost ceva planificat. Lucrurile au decurs firesc, atât de natural și cu rezultate atât de bune, încât mi-am dat seama imediat că, cel mai probabil, aceasta este cu adevărat vocația mea. Și cu siguranță a existat în mine dintotdeauna acest spirit antreprenorial, doar că a fost nevoie să îl întâlnesc pe Mircea ca să mă ajute să îl scot la iveală. Spiritul antreprenorial nu este ceva ce se poate învăța. E o latură pe care o ai sau nu. Cât despre latura mea artistică, nu o simt inhibată. Domeniul în care activează firma noastră, industria beauty, necesită extrem de multă creativitate și te duce, de multe ori, în zona de artă. Parfumeria este o artă desăvârșită. Iar eu am descoperit o nouă pasiune, unde artistul din mine nu este deloc neglijat'', a declarat Denisa Tănase pentru VIVA!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel