Denisa Tănase, în stare de ȘOC. Vedeta a fost jefuită în Polonia: „Sunt curioasă ce mai urmează să se întâmple”

Data publicării:
Sursa foto: Denisa Tănase, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Denisa Tănase, instagram

Denisa Tănase a fost jefuită în Polonia, la magazinul de parfumuri pe care îl deține. 

Denisa Tănase a lăsat succesul muzical pentru cel în lumea afacerilor. Blondina a pornit de la dorința de a avea propriul ei parfum, a văzut potențialul și a decis că este cazul să investească timp și bani în ideea ei. Acum a ajuns să aibă 41 de magazine și o cifră frumoasă de afaceri. Recent, vedeta le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că a fost jefuită în Polonia. 

Denisa Tănase: ”Ni s-au furat aproape toate parfumurile expuse pentru testare”

Artista a mărturisit că este o perioadă mai grea, dar trebuie să meargă mai departe și să-și păstreze optimismul.

”Noi am vrut să avem totul pregătit, mai trebuia făcută doar curățenia de dimineață. Între timp, peste noapte, ni s-a furat foarte multă marfă. Aproape toate parfumurile expuse pentru testare, 35 de fonduri de ten de pe raft, încă nu știm. Ajungem acolo și vedem dacă ne-a rămas ceva marfă să expunem.

O să ne vină ceva suplimentare de la București, dar asta o să dureze între 24 și 48 de ore. Sunt curioasă ce mai urmează să se întâmple, dar eu sunt pozitivă. S-a întâmplat, trecem peste, găsim soluții, ne vedem de obiectivele noastre și ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic, nu ne putem bloca în chestia asta”, a spus Denisa Tănase, pe pagina sa de Instagram.

Denisa Tănase, de la artistă la femeie de afaceri

Denisa Tănase spune că a renunțat la multe pentru a se ocupa de business. Aceasta a limitat ieșirile cu prietenii și familia, ba mai mult a avut perioada când nu a dormit 72 de ore. 


„Am sacrificat partea de timp pentru mine. Care nu mai există. Momentele cu familia, cel puțin cu ai mei – că acum sunt norocoasă că pe soră-mea o am lângă mine că muncim împreună și suntem împreună des. Momentele cu prietenii pentru că n-am mai fost atât de disponibilă. Ei m-au înțeles cu toții. Dar nu am mai alimentat relațiile de prietenie așa cum o făceam înainte.


Cea mai lungă perioadă în care n-am dormit? Hmm… fară să dorm deloc… 72 de ore. În rest am mai avut perioade lungi, dar și cu “mai fur 2 ore”, “mai fur 3 ore de somn”. În avion… pe unde prindeam…”, a spus Denisa Tănase pentru CIAO.RO. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel