Denisa Tănase, secretul unei afaceri de succes. Cum a ajuns vedeta să câștige milioane de euro: „Este foarte greu să rămâi în echilibru”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Denisa Tănase
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Denisa Tănase

Denisa Tănase dezvăluie într-un interviu câteva dintre detaliile unui drum de succes. Aflați cum a reușit să-și îndeplinească visul.

Celebra afaceristă, Denisa Tănase, a mărturisit într-un interviu cum reușește să întrețină o afacere pe care a început-o de jos. La nici 40 de ani, diva este o femeie de succes, iar urmăritorii săi se uită cu interes pentru a o urmări.

Este „milionară” până în 40 de ani

Afacerista face o primă declarație privind confuzia dintre cifra de afaceri și veniturile personale. Probabil că mulți oameni nu reușesc să identifice poziția reală a protagonistei. Aceasta menționează și că, în primul nu, nu trebuie să seci resursele companiei pentru câștiguri personale.

„Știu că multe persoane confundă, însă cifra de afaceri a unei firme nu este egală cu veniturile personale ale persoanei care o conduce. Mai ales că, în cazul meu, business-ul s-a dezvoltat organic, fără infuzii de capital, fără investitori. Veniturile s-au întors în cea mai mare parte în firmă și au fost alocate creșterii, dezvoltării, producțiilor de produse noi. Este important ca atunci când gestionezi o firmă să nu o ‘seci’ de resurse pentru câștiguri personale. Pe termen lung inclusiv acestea se vor raporta la cifre de afaceri mai mari și vor fi direct proporționale.”, punctat Denia Tănase, potrivit Fanatik.

Luminează aspectul finanțelor

Prin urmare, afacerista este modestă și recunoaște că nu este milionară pentru moment. Aceasta doar conduce o afacere cu cifrele respective, dar nu are acei banii în buzunarul personal.

„Așadar, momentan nu sunt milionară, ci doar conduc un business care atinge aceste cifre, anual. Este foarte greu să rămâi în echilibru între muncă și viață personală, mai ales în primii ani de business, atunci când pui totul pe picioare. Cred că dacă nu ești ‘all in’ și nu sacrifici alte aspecte ale vieții, sunt slabe șanse să reușești cu un program de muncă de 8 ore pe zi. Însă, pentru mine, anul acesta este cel în care îmi doresc să încep să aduc echilibrul în viața mea, după 5 ani haotici, cu foarte puține ore de somn și muncă intensă. Practic timp nu ai, dar trebuie să faci tu în așa fel încât el să existe, să știi să spui stop. Să poți să închizi laptopul sau să nu mai răspunzi la telefon, în momente pe care vrei să ti le dedici ție și familiei tale.”, a mai spus aceasta, conform sursei precizate anterior.

Copilăria i-a fost plătită

Pentru a identifica succesul unei astfel de persoane, este important ca cineva să se uite prima oară la copilăria de care a avut parte modelul său.

„Am avut o copilărie superbă, făceam parte din grupul Abracadabra, jucam în filme, prezentam știrile Pro Tv Junior. A fost ca o ‘joacă’ reală, în care ne costumam în personaje de poveste și învățam roluri. Aveam turnee, spectacole, filmări. Nu aș schimba nimic. Atât eu cât și sora mea am fost niște copii destul de cuminți pentru că toată activitatea asta te și disciplinează. Când lucrezi cu ‘oameni mari’ ai un program pe care trebuie să îl respecți, ai niște responsabilități. Țin minte că la 7 ani am avut primul salariu și prima diurnă, ca parte din trupa Abracadabra. Era o joacă serioasă.”, a adăugat afacerista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel