Denisa Nechifor dă de pământ cu cei care o critică: „Câtă ipocrizie și câte prejudecăți a trebuit să calc în picioare„

Data publicării:
Denisa Nechifor, sursa facebook
Descriere foto: Denisa Nechifor, sursa facebook

Denisa Nechifor a răbufnit, după ce a fost criticată în nenumărate rânduri. Aceasta a transmis un mesaj dur haterilor.

Denisa Nechifor este un simbol al feminității și cu siguranță este printre cele mai sexy vedete de la noi. Frumoasa blondină pune pe jar Internetul cu fiecare postare în care lasă la vedere câte puțin din formele ei voluptoase, iar reacțiile fanilor sunt pe măsură. Deși este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, vedeta este criticată frecvent. Sătulă până peste cap de cei care-i monitorizează foarte atent viața și se grăbesc să tragă concluzii pripite, vedeta a răbufnit și a transmis un mesaj tranșant.

Vedeta nu înțelege de ce oamenii sunt atât de superficiali încât atunci când se uită la viața pe care o trăiește, nu văd decât o viață „bună” și atât.

„A devenit deja un clișeu: “Vai, Denisa, ce viață frumoasa ai, cum faci de arăți așa ?!” Da, am o viață extraordinară! Însă, întreabă-mă și care este prețul pentru a arăta bine. Ce sacrificii fac, câtă muncă este în spate, cât stres. Câtă ipocrizie și câte prejudecăți a trebuit să calc în picioare, ce se afla uneori în spatele zâmbetului … Nimic nu este atât de simplu precum pare! Încearcă să privești lucrurile un picuț mai în profunzime, dacă te interesează un subiect, oricare ar fi acela.” , a scris Denisa pe rețelele de socializare.

De asemenea, vedeta consideră că oricine poate să fie bun în mai multe domenii, dacă are ambiția și inteligența necesară. 

” For exemple , acest aspect “mișto” se datorează unor mii și mii de ore de sport și de alimentație echilibrată și de abțineri de tot felul. Și, are în spate o operație la ambii genunchi și dureri uneori insuportabile, imposibilitatea de a mai face sport așa cum era odată. Știu că nu înțelegi, dar măcar încearcă.Este greu să te pui în locul cuiva, mai simplu să te uiți de pe margine și să spui: “Uite-o pe aia ce viață are, ce “bună” e. Bună în aproape orice poți fi și tu, trebuie o tonă de ambiție și o inteligență care să te împingă zilnic un pas înainte. Nu uita de preț, totuși.  Gândește-te dacă ești dispusă să-l plătești. Sunt mulți cei care trăiesc viețile altora, s-ar schimba multe dacă nu ne-am mai focusa pe cei din jur, ci pe propria viață.Vă pup! Trăiți! ” , a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel