Denisa Nechifor, atacată de un șobolan într-un parc din Capitală. Ce s-a întâmplat cu vedeta: „M-am speriat, am fobie”

Data publicării:
Denisa Nechifor, sursa facebook
Descriere foto: Denisa Nechifor, sursa facebook

Denisa Nechifor a trecut prin momente de groază, după ce a fost atacată de un șobolan într-un parc din nordul Capitalei.

 Denisa Nechifor a avut parte de o întâmplare care a îngrozit-o. Vedeta a povestit că, în timp ce alerga alături de o prietenă într-un parc din nordul Capitalei, un șobolan și-a făcut apariția chiar în dreptul lor. Deși au încercat să-l îndepărteze, se pare că rozătoare nu s-a sinchisit, ba dimpotrivă, acesta se apropia tot mai mult de cele două.

”Era cu o prietenă în prac, alergam. S-au întâmplat multe chestii. Era acest șobolan pe bordura de lângă lac, venea spre noi, ne-am speriat, am și fobie. Ne-am oprit, am încercat să-l alungăm și nimic, el nu pleca, era la un metru de noi.

A început să alerge pe lângă noi și am început și noi să alergăm. El nu s-a speriat, nu l-am deranjat cu nimic, nu a reacționat, mergea paralel cu noi, am fugit noi, nu e tocmai plăcut. M-am confruntat cu diverse lucruri”, a spus Denisa Nechifor la Antena Stars.

Văzând că șobolanul se îndreaptă spre ele, cele două au luat-o la fugă, însă au dat de o altă peripeție. Un șarpe le-a tăiat calea, însă nu s-a întâmplat nimic rău, ci doar au tras o sperietură zdravănă.

”Apoi am văzut și un șarpe și mulți pești la suprafață, probabil că nu mai au oxigen. Este tristă situația pentru că este foarte multă mizerie și multe mirosuri. Este păcat, pentru că eu și prietenii mei nu prea ne mai lăsăm copiii prin parc, pot fi mușcați de căpușe sau de tot felul de animale. Și gunoaiele acelea plus că nu este iluminat deloc, este sinistru. Nu este în regulă absolut deloc. Vrem un București mai curat pentru noi și copiii noștri”, a mai adăugat Denisa pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel