Denisa Hodișan, replică dură pentru cei care o critică. Soția lui Flick a răbufnit: ”Oameni penibili”

Data publicării:
Denisa Hodișan, foto Instagram
Descriere foto: Denisa Hodișan, foto Instagram

Denisa Hodișan a răbufnit la adresa celor care o critică. Soția lui Flick le-a transmis un mesaj dur.

Nu mai este niciun secret faptul că Denisa Hodișan este extrem de sinceră și obișnuiește să le dea peste nas celor care o critică. Recent, soția lui Flick a ținut să transmită un mesaj dur celor care o critică pentru felul ei de a fi, dar și pentru viața de lux pe care o duce. Aceasta spune că  tot ceea ce unii spun despre ea, este doar ceea ce ei simt și trăiesc.

De asemenea, orădeanca a ținut să precizeze faptul că îi compătimește pe cei care aruncă cu răutate în jurul lor.

”Cei care aruncați cu noroi în toată lumea, lucrați puțin cu voi pentru că faptul că încercați să puneți noroi în capul altora nu vă face pe voi mai buni și mai fericiți. Genul ăsta de oameni chiar nu-și dau seama că sunt penibili, pentru că noi știm ce este în sufletul lor. Urlă disperarea de neacceptare, de răutate de frustrare. Ceea ce ei spun despre noi este doar o reflexie a lor, nu contează. Nu vă mai blocați fericirea răspândind ură în lume.

Nu are sens, nu îi pasă nimănui. Și de mine se vorbește urât, credeți că mă interesează? Credeți că-mi pasă ce ziceți voi, nu! Mi-e milă de persoanele care trăiesc o viață atât de mizerabilă, urlă ciuda în voi. Noi nu stăm să fim nefriciți pentru că există undeva o mână de oameni care-mi comentează viața”, a spus Denisa Hodișan pe pagina sa de Instagram.

 

Totodată, Denisa Hodișan a ținut să le închidă gura tuturor spunând că nu și-a imagiat vreodată că o să aibă o viață de lux și un barbat perfect alături de ea.

”Mă mut în apartamentul visurilor mele, de fapt, nici nu știu dacă am visat vreodată la o asemenea casă, sunt într-o căsnicie perfectă, merg în cele mai tari vacanțe”, a mai adăugat soția lui Flick.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel