Denisa Hodișan, răsfățată de soțul ei. Cum a surprins-o Flick pe fosta Miss Planet

Denisa Hodișan se poate declara cea mai fericită femeie. Flick o răsfață zilnic pe cea care i-a devenit soție, cu tot felul de cadouri și gesturi impresionante.

Denisa și Flick formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Fosta Miss Planet se poate declara cea mai fericită femeie din lumea și asta pentru că trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar iubirea din partea soțului ei este zilnic demonstrată prin gesturi tandre și extrem de romantice. Denisa se laudă de fiecare dată cu surprizele din partea soțului ei și nu ezită să le arăte și fanilor cât de răsfățată este.

Denisa Hodișan, surpriză din parte soțului ei

Recent, frumoasa orădeancă a avut parte de încă o surpriză emoționantă din partea soțului ei. Fosta Miss Planet a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care apărea un buchet superb de trandafiri albi. Pe fundal, bradul împodobit completa perfect cadrul de poveste. Fără dar și poate, relația celor doi este una aproape perfectă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 dec 2020, 07:58 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play