Denisa Filcea, scandal monstru cu o vedetă din România: „Ești mult prea jos”. Ce a enervat-o atât de rău pe fosta Miss Planet

Data publicării:
Denisa Filcea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Denisa Filcea, sursa foto Instagram

Soția lui Flick a transmis un mesaj foarte dur persoanelor care au atacat-o în repetate rânduri pe rețelele de socializare. 

Denisa Filcea și Flick sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Nimeni nu s-ar fi gândit că cei doi ar avea motive pentru care să fie nervoși sau supărați, dar iată că necazurile nu îi ocolesc. Denisa nu s-a mai putut abține și a răbufnit în mediul online. Frumoasa șatenă este supărată din cauza unei vedete care o atacă pe rețelele de socializare. 


„Am primit foarte multe mesaje din acel grup, sectă de oameni care fac pamflet, așa se descrie grupul. A apărut în România o nouă sectă, un nou guru care pune fetele să mănânce rahat, dar ele fac pamflet. Probabil că în urma proceselor pe care le-a avut cineva a sfătuit-o să spună că este pamflet, dar nu i-a explicat ce înseamnă. Să faci oamenii în fel și chip și să îi jignești în mod direct nu este un pamflet”, a spus Denisa Filcea pe InstaStory. 


Fosta Miss Planet nu a vrut să dea numele vedetei, dar le-a dat fanilor câteva indicii. 


„Nu vreau să dau nume pentru că eu cred că asta se vrea. Se spune că femeile după o vârstă suferă de nebăgare în seamă și nu aș vrea să intru într-un scandal cu, între noi fie vorba, șefa scandalului în România. [...] În urmă cu 20 de ani, copil fiind, mă uitam la prima telenovelă românească apărută și să știi, pentru că îmi urmărești story-urile, mă uitam la tine cu o oarecare admirație. Nu o să te dau în judecată pentru că eu cred că ai primit de la viață pedepse mult mai mari. 20 de ani mai târziu ai ajuns să-ți verși frustrările pe succesul și realizările mele, ce pot să-ți fac mai rău de atât? Este jalnic și nu vreau, în fața mea ești mult prea jos”, a adăugat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel