Denisa de la Bambi s-a căsătorit în mare secret la Nisa. Primele imagini de la nuntă

Data publicării:

Denisa Tănase a ajuns în fața altarului alături de bărbatul iubit. Ce rochie spectaculoasă a avut artista?

A fost o zi mare pentru Denisa Tănase. Celebra artistă a ajuns în fața altarului și i-a jurat iubire veșnică lui Mircea Brânzei. Cei doi au organizat totul în mare secret și au vrut să aibă parte de un eveniment special chiar pe Riviera Franceză. Cei doi porumbei au parte de o nuntă de lux la Nisa, una dintre cele mai exclusivite locații din Europa. 


Denisa Tănase a strălucit într-o rochie de mireasă tip sirenă, cu umerii lăsați. Aceasta a ales să nu poarte nimic pe cap și a optat pentru o coafură simplă. Chiar dacă a fost un eveniment restrâns totul a fost la cele mai înalte standarde. Denisa a avut un buchet de bujori albi, foarte elegant. La eveniment au participat doar nume sonore din lumea mondenă. 

 

 

 


Cei doi aveau în plan să meargă în fața altarului cu mult timp în urmă, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. Denisa Tănase susține că își dorește și copii alături de soțul ei. 

 


Denisa Tănase, jumătatea trupei ”Bambi”  s-a reprofilat, iar acum toată atenția ei este îndreptată către afeceri


Chiar dacă a cunoscut succesul în lumea artistică, Denisa Tănase s-a reprofilat în lumea afacerilor și poate spune că îi merge de minune. Împreună cu Mircea Brânzei au pus bazele unei afaceri de succes, iar acum sunt împliniți sută la sută. 


”Ochii sunt machiați de aseară pentru că am ajuns acasă la 4 dimineață. În general chiar nu fac asta, dar nu am mai avut energie să mă demachez, am fost direct somn. Și de dimineață nu am avut tip să mă machiez iar. E contrastul ăsta cum se vede de afară și cum e in interior.


Sunt convinsă că de foarte multe ori vă gândiți cât de mișto e viața ei, ce mult se plimbă, e toată ziua într-o plimbrae, într-o poveste, dar în realitate sunt multe momente în care-mi bat joc de mine ca om. Știu că sună dur, dar asta se întâmplă. Eu ca și corp sau ca și suflet sunt pe locul doi sau trei, depinde cum pică”, a spus Denisa Tănase pe pagina sa de Instagram, în urmă cu ceva timp. 

 

Citește și: S-a aflat. Roxana Vancea va fi mămică de băiețel. Ce nume a ales Milan pentru bebeluș



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel