Denis Roabeș, solistul de la „The Motans” s-a logodit. Cum și-a cerut artistul iubita în căsătorie: „Mă bucur foarte mult că am făcut acest pas”

Data publicării:
Descriere foto: Denis Roabes, solistul trupei The Motans, la „Fain & Simplu”, poscast moderat de Mihai Morar.
Descriere foto: Descriere foto: Denis Roabes, solistul trupei The Motans, la „Fain & Simplu”, poscast moderat de Mihai Morar.

Denis Roabeș, solistul de la „The Motans” a făcut pasul cel mare. Artistul și-a cerut iubita în căsătorie.

Denis Roabeș este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Solistul trupei „The Motans” trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa. Artistul este foarte discret în ceea ce privește viața personală. Într-un interviu recent, Denis Roabeș a declara că a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Bianca, de care este foarte îndrăgostit. 

Denis Roabeș, despre cererea în căsătorie

„Din anumite motive, am decis împreună cu Bianca că vom păstra viața noastră personală doar pentru noi. Așa că, scuze, dar fericirea iubește liniștea (zâmbește)”, a declarat juratul de la „Vocea României”.

Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa iubiei sale, cu care este de cinci ani împreună. 

„Bianca este o femeie extraordinară, până și acum, după 5 ani, am impresia că am fraierit-o. Nu înțeleg cu ce am reușit să o cuceresc”, a spus vedeta pentru Viva!

Denis Roabeș a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Potrivit artistului, totul a fost spontan, dar lucrurile au ieșit exact așa cum și-au imaginat. 

„A fost ceva spontan, ceva stupido-romantico-funny, în stilul meu… Dar a fost pe cât se poate de sincer și cu tot sufletul din ambele părți. Mă bucur foarte mult că am făcut acest pas important în viețile noastre”, a mărturisit Denis Roabeș. 

Denis Roabeș, The Motans, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea tatălui său

Denis Roabeș, The Motans, i-a povestit lui Mihai Morar cum a trecut peste drama morții tatălui său

Denis Roabeș, The Motans, aveam doar 7 ani atunci când și-a pierdut tatăl. În momentul acela, artistul mărturisește că a fost afectat mai tare de suferința celor din jur și mai puțin de pierderea tatălui său, pentru că nu conștientiza prea bine ce se întâmpla. Ani mai târziu, Denis Roabeș avea să plângă mult, avea să simtă puternic acest gol pe care nimeni, niciodată, nu a avut puterea să-l completeze vreodată.

Invitat în podcastul „Fain&Simplu”, moderat de Mihai Morar, artistul și-a amintit exact cum a înțeles el moartea tatălui său.

„La 7 ani nu eram atât de conștient de ce se întâmplă. Îmi aduc aminte că eu plângeam la moartea tatălui lui meu pentru că toată lumea din jurul meu plângea. Chestia asta m-a panicat și mi-a dat un disconfort, însă lacrimile adevărate pe care le-am curs au fost cele de după și sunt lacrimi care au fost curse ani de zile. Lipsa tatălui meu am început să o simt, hai să spunem, după prima jignire la adresa mea. Acela a fost momentul acela în care simți că nu ai cui, nu ai pe cine să chemi, să te apere când ai nevoie de forță masculină, de forță paternă, de furtuna aceea care vine și dărâmă tot. În ultimii ani am început să înțeleg unele traume de care nu eram conștient. Am înțeles cât de mult mi-au lipsit unele lecții pe care doar un tată ți le poate da.”, îi povestește Denis Roabeș lui Mihai Morar.

Denis Roabeș a fost forma, mai apoi, de mama lui, omul cel mai puternic, omul care a reușit să-l facă să fie „la fel de cool ca „tata”.

„Mama a înlocuit figura paternă. Asta a fost o povară pentru mama mea. Eu țin minte perfect nopțile în care plângea lângă mine și nu știa efectiv cum să facă, ce să facă, doar ca să mențină lucrurile așa cum erau, să am eu ce mânca, să am eu cu ce mă îmbrăca și, mai e un aspect, cum să facă în așa fel încât eu, copil fiind, să nu simt grijile acelea. Pentru mama mea, tatăl meu a fost marea ei dragoste. Știu cât de mult l-a iubit. Țin minte, într-un an, la ziua tatăl lui meu de naștere, atunci locuiam într-un cămin studențesc, toată lumea a ieșit pe hol, cânta piesa „Wicked Game”, a lui Chris Isaak. Îmi amintesc cum mă uitam la părinții mei cum dansau!”, conchide Denis Roabeș.

„Denis Roabeș, The Motans, a trăit dragostea perfectă. A crescut cu ea, în cei fix 7 ani de acasă. Apoi, odată cu pierderea tatălui, a fost aruncat pe Pământ și a trebuit să își caute drumul. Și povestește asta într-un episod pe care îmi doream demult să îl fac: călătoria unuia dintre cei mai misterioși artiști pe care îi cunosc.

De unde vin cântecele lui de dragoste? Cum se naște poezia și, apoi, cântecul? Cine-i omul Denis și cum se pronunță corect The Motans? Câtă bucurie și câtă suferință e în versurile lui? Cine-i femeia pentru care a putut să scrie “apusul de soare e doar răsăritul văzut de la spate”? Nu e un episod-demascare, e un podcast-poezie. Îl puteți asculta ca pe un cântec de dragoste. Ca de obicei, pe Youtube sau pe Spotify, Google și Apple Podcasts.”, povestește Mihai Morar despre cel mai nou episod din podcastul „Fain & Simplu”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel