Denis Roabeș este în culmea fericirii, după ce a devenit tătic pentru prima dată. Soția artistului a publicat prima fotografie cu fetița lor

Data publicării:

Denis Roabes este tătic de fetiță. Soția artistului este cea care a făcut marele anunț. 

Denis Roabeș este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Solistul trupei „The Motans” trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa. Artistul este foarte discret în ceea ce privește viața personală. Cu toate astea, partenera artistului a publicat prima fotografie cu fetița lor. 

Denis Roabeș este în culmea fericirii, după ce a devenit tătic pentru prima dată

Membrul trupei The Motans trăiește cele mai frumoase momente alături de soția sa. Cei doi au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoasă. Bianca Spermezan a publicat în mediul online, într-o sesiune de Instastories, prima poză cu micuța lor, îmbrăcată într-o rochiță albă.

Cum s-a cunoscut Denis Roabeș cu soția sa

În cadrul unui interviu, Denis Roabeș a declara că a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Bianca, de care susține că este foarte îndrăgostit. 

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire.După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă.Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: 'Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă„. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp.Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă, a povestit Denis în podcastul lui Radu Țibulcă.

Denis Roabeș, despre cererea în căsătorie

„Din anumite motive, am decis împreună cu Bianca că vom păstra viața noastră personală doar pentru noi. Așa că, scuze, dar fericirea iubește liniștea (zâmbește)”, a declarat artistul, în urmă cu ceva timp.

„Bianca este o femeie extraordinară, până și acum, după 5 ani, am impresia că am fraierit-o. Nu înțeleg cu ce am reușit să o cuceresc”, a spus vedeta pentru Viva!

Denis Roabeș a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Potrivit artistului, totul a fost spontan, dar lucrurile au ieșit exact așa cum și-au imaginat. 

„A fost ceva spontan, ceva stupido-romantico-funny, în stilul meu… Dar a fost pe cât se poate de sincer și cu tot sufletul din ambele părți. Mă bucur foarte mult că am făcut acest pas important în viețile noastre”, a mărturisit Denis Roabeș. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel