Demi Moore, secretul unui păr lung și sănătos: „Nu-l spăl prea des”. Motivul pentru care nu s-ar mai tunde niciodată

Data publicării:

Demi Moore își împărtășește toate secretele legate de părul ei. În plus, actrița dezvăluie și motivul  pentru care nu se va mai tunde niciodată

În ediția din această săptămână a revistei PEOPLE, Demi Moorevorbește despre noua sa capsulă de costume de baie Andie (pe care a creat-o și pentru care a fost ea însăși model!), despre faptul că va împlini 60 de ani în  noiembrie și despre faimosul său păr.

Moore, în vârstă de 59 de ani, recunoaște că, deși obișnuia să fie un cameleon total al părului, acum se simte cel mai bine cu părul lung și că nu s-ar mai tunde niciodată. 


"Am făcut de toate cu părul meu. L-am ras. L-am vopsit. Mi-am tuns bob. Când nu lucrez, încerc să îl aranjez cât mai puțin posibil", spune ea pentru PEOPLE. "Este stresant chiar și faptul că cineva îl atinge. Dacă nu am unde să mă duc, nu pun căldură pe l - încerc doar să îl las să își facă singur treaba. Și nu-l spăl prea des".


În ceea ce privește tunsorile, vedeta spune că acestea sunt mai degrabă niște "prăfuieli" pentru a-și păstra firele sănătoase.

"Îmi fac tunsori mici și regulate", spune ea pentru PEOPLE. "Restul vine din interior spre exterior. Trebuie să mănânci bine, toate aceste lucruri."

Moore s-a ras în cap pentru filmul G.I. Jane din 1997, dar spune că în acest moment al carierei sale ar fi "greu" să mai facă o altă mișcare drastică a părului.

 

"Cred că acum, că sunt mai în vârstă, știu și că nu am nimic de demonstrat. Așa că, dacă chiar au nevoie de părul meu diferit, îmi pot da o perucă, spune ea pentru PEOPLE, adăugând că "de asemenea, nu este la fel de clar cum ar crește la loc!".

Unul dintre produsele ei de bază pentru păr care o ajută să-și mențină lungimea, hidratarea și strălucirea este balsamul de păr.

"Când ai părul lung, ai nevoie de un balsam care să nu fie prea greu", împărtășește ea. 


Pentru Moore, a avea părul lung este mai mult decât un stimulent al încrederii în sine - este propriul ei mod de a distruge miturile patriarhale care încă mai au o influență asupra femeilor.

"Îmi amintesc că am auzit pe cineva spunând că, atunci când femeile îmbătrânesc, nu ar trebui să aibă părul lung. Și ceva din asta mi-a rămas în minte", spune ea. "De parcă cine spune? M-a făcut să mă simt ca și cum, ei bine, dacă poate crește și nu este nesănătos, atunci de ce nu ar trebui să o facem și noi? Nu mă simt confortabil cu reguli care nu par să aibă un sens sau o justificare reală."

 

Cum se menține în formă

Demi Moore le-a dezvăluit fanilor metoda care o ajută să își mențină în formă acei mușchi abdominali epici. Mama a trei copii, vedeta a dezvăluit recent că a revenit la antrenamente după o pauză de patru ani. Demi s-a pus din nou în mișcare cu ajutorul unui program online de antrenamente.


"Cincisprezece minute la nivelul 1 este fezabil... nu? Eu trag de timp!" a scris Demi într-o postare în care arată ce mișcări o ajută să se mențină în formă. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Demi este, de asemenea, un mare fan al dansului cardio, potrivit Women's Health. Vedeta dă adevărate petreceri în propria sufragerie, în care își exersează cele mai senzuale mișcări. 


Mai mult, înainte de a poza goală pentru coperta revistei Harper's Bazaar de anul trecut, Demi a împărtășit pe Instagram că a s-a antrenat intens, iar dansul a fost unul dintre exercițiile sale preferate.


Totuși, chiar dacă abdomenul ei spune altceva, Demi nu pare să se gândească la dans ca la un exercițiu fizic, chiar dacă acesta contează cu siguranță ca un exercițiu cardio și te poate ajuta să arzi calorii și să construiești masă musculară slabă. Ea i-a spus recent make-up artistului celebru Gucci Westman că singurul exercițiu pe care îl face în acest moment este în mintea ei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel