Demi Lovato a anunţat că este o persoană non-binară. Motivul pentru care și-a schimbat identitatea de gen

Data publicării:
Demi Lovato, foto Instagram
Descriere foto: Demi Lovato, foto Instagram

Cântăreaţa şi actriţa americană Demi Lovato i-a anunţat pe admiratorii ei din lumea întreagă că este o persoană non-binară şi că va folosi de acum înainte pronumele they/them (ei/ele sau lor).

Persoanele non-binare nu se identifică drept bărbaţi sau femei şi au tendinţa de a nu se conforma normelor asociate niciunuia dintre cele două genuri.

"Astăzi este o zi în care sunt foarte fericită să împărtăşesc mai multe lucruri din viaţa mea cu voi toţi. Sunt mândră să vă anunţ că mă identific drept non-binară şi că îmi voi schimba în mod oficial pronumele în they/them", a anunţat vedeta americană într-un mesaj video publicat miercuri pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Artista a mai spus că a ajuns să îşi înţeleagă identitatea de gen după ce a petrecut o perioadă "de vindecare şi de introspecţie" anul trecut.

"Simt că asta reprezintă cel mai bine fluiditatea pe care o resimt în exprimarea genului meu", a adăugat Demi Lovato în acelaşi mesaj online.

Cântăreaţa a mai spus că încă "mai are de învăţat pentru a deveni ea însăşi" şi că nu se consideră "un expert sau un purtător de cuvânt" pentru acest subiect.

Ea va sta de vorbă cu alte persoane non-binare într-un serial video despre identitatea de gen, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel