Demi Lovato, dezvăluiri șocante despre problemele de sănătate cauzate de consumul de droguri: "Mi-au spus că mai am de trăit între 5 și 10 minute"

Demi Lovato, sursa instagram
Descriere foto: Demi Lovato, sursa instagram

Demi Lovato a făcut mărturisiri șocante despre problemele cu care s-a confruntat în urma consumului de droguri.

Demi Lovato și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei, în cadrul documentarului Dancing With The Devil. 

Vedetea în vârstă de 28 de ani a vorbit despre efectele devastatoare apărute în urma unei supradoze pe care a administrat-o în anul 2018. Aceasta a ajuns de urgență la spital, în urma unui apel de urgență venit chiar din locuința artistei. Demi Lovato a fost găsită inconștientă,  iar după externare a intrat într-un program de reabilitare.

”Am avut trei accidente vasculare cerebrale și unul cardiac. Medicii mi-au spus că mai aveam de trăit între 5 și 10 minute”, a mărturisit Demi Lovato. 

”Am avut multe vieți. Sunt precum o pisică. Sunt pregătită să fac ceea ce îmi place, să compun și să cânt”, a explicat vedeta.

Artista a mărturisit că în urma supradozei starea ei de sănătate a fost foarte afectată și s-a ales cu mai multe probleme. Demi Lovato a mărturisit că regretă tot ce a făcut și acum suportă consecințele.

”Am rămas cu probleme cerebrale, încă suport consecințele. Nu conduc deoarece am momente în care nu văd clar”, a povestit Demi Lovato.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 18 feb 2021, 11:14 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience