Delia trage un semnal de alarmă. Artista s-a întâlnit cu 13 urși pe Transfăgărășan: ”Riscurile sunt foarte mari”

Data publicării:
Delia, sursa foto Instagram
Descriere foto: Delia, sursa foto Instagram

Delia trage un semnal de alarmă, după ce s-a întâlnit cu 13 urși pe Transfăgărășan.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Delia Matache este adepta escapadelor. Recent, artista a decis să fugă din aglomerația din București și să meargă într-o plimbare pe Transfăgărășan. Aceasta a rămas uimită de faptul că s-a întâlnit cu cel puțin 13 urși.

Acest lucru a împiedicat-o pe Delia să continue escapada pe Tranfăgărășan și a tras un semnal de alarmă. La întoarcere, cântăreața le-a povestit fanilor că nu se aștepta să vadă atâția urși și că este foarte periculos ceea ce se întâmplă.

”Treisprezece urși în 30 de minute de drum, bă, baiatule. Riscurile sunt foarte mari. Noaptea ca noaptea, dar acum era zi și erau bicicliști și oameni pe trasee”, a spus Delia Matache pe pagina sa de Instagram.

 

La scurt timp, fanii au reacționat imediat. Unii sunt de părere că ar trebui să se ia măsuri, căci urșii au luat deja prea mult vieți în rândul oamenilor.

”Dacă nu au ce mânca, ies în drum”, ”Toți vor să îi omoare, dar nimeni nu se gândește că au ajuns așa din cauza noastră, a oamenilor”, ”Îi omorâm pentru că tot noi le-am furat mâncarea, se tot taie din copaci”, ”Cât de trist”, ”Dacă ar putea vorbi, umanitatea ar plânge”, ”Păduri întregi tăiate pe bandă rulantă, de aia s-a ajuns aici”, sunt doar câteva dintre sutele de reacțiile fanilor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel