Delia suferă de o boală rară. Artista a dezvăluit problemele cu care se confruntă

Data actualizării: | Data publicării:
Delia, instagram
Descriere foto: Delia, instagram

Delia a dezvăluit problemele cu care se confruntă. Artista le-a explicat fanilor cum se manifestă boala rară de care suferă.

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar la 38 de ani aceasta poate spune că are tot ce și-ar putea dori. Vedeta se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere, atât al carierei cât și sentimental. Cu toate astea, în viața Deliei nu este totul roz. Recent, artista le-a dezvăluit fanilor că se confruntă cu o boală extrem de rară.

Delia suferă de o boală rară!

Delia a mărturisit pe rețelele de socializare că se confruntă cu o boală numită misofenie sau „sindromul sensibilității selective la sunete”. Artista le-a dat fanilor și câteva informații despre problema pe care o are. Potrivit articolului postat de aceasta, misofenia pornește de la un factor declanșator. De cele mai multe ori acesta poate fi zgomotul pe care anumite persoane îl produc când mănâncă, respiră, mestecă, cască sau fluieră, alteori, factorul declanșator poate fi cauzat de mici mișcări repetitive. 

Chiar dacă nu pare a fi o problemă gravă, conform informațiilor oferite de artistă, această boală poate provoca unele stări grave. Acest sindrom poate avea influențe negative asupra vieții sociale ale persoanei care se confruntă cu această boală. Persoana în cauză poate ajunge în punctul în care să evite restaurantele sau să stea la masă cu alte persoane. De asemenea, pot exista și situații mai grave în care bolnavul poate avea anumite crize emoționale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel