Delia, șocată de cazul femeii sfâșiată de câini pe lângă Lacul Morii, în București: "Nu există, bă, așa ceva! Refuz!"

Data publicării:
Sursa foto: Delia , instagram / colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Delia , instagram / colaj foto

Delia a avut o primă reacție, după ce o femeie a fost ucisă de câini pe lângă Lacul Morii, în București.

Delia a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce femeie a fost ucisă de câini pe lângă Lacul Morii, în București. Artista s-a arătat îngrozită de cazul Anei Oroș, femeia de 44 de ani, care a fost sfâșiată de patrupezi, în timp ce alerga.

Delia, șocată de cazul femeii ucise de câini pe lângă Lacul Morii, în București

Pasionată și ea de jogging, artista nu concepe faptul că se poate întâmpla așa ceva în, anul 2023. 

„Să mori sfâșiat de câini în anul Domnului. Nu există, bă, așa ceva, nu există într-o Capitală! Nu, refuz!”, a declarat Delia, pe Instagram.

Prietenul femeii a declarat că Ana mai fusese mușcată de câini, tot în aceeași zonă. Cu toate astea, femeia nu a renunțat să facă sport, în locul  care îi plăcea atât de mult.

„Multă lume a întrebat şi se întreabă de ce a continuat să vină aici. Cuvintele Anei au fost ceva de genul: Nu pot trăi cu frică. Trebuie să îmi înving fricile. Se pare că în acel moment s-au făcut nişte demersuri, dar problema există în continuare şi se poate întâmpla oricui. Sunt câini lăsaţi în libertate şi formează haite şi atunci atacă', a spus prietenul Anei, la Antena 3 CNN.

Ana Oros a murit din cauza hemoragiilor cauzate de mușcăturile câinilor

În urma efectuării necropsiei, medicii legiști au constatat că femeia, în vârstă de 44 ani, avea leziuni incompatibile cu viața. 

„Leziunile majore produse de mușcăturile câinilor au fost incompatibile cu viața. Hemoragia externă a fost masivă și a condus la deces. Mușcăturile au produs leziuni și la nivelul unor vase de sânge mari, inclusiv artera femurală.”, au anunțat medicii legiști, potrivit gândul.ro.

Gabrielei Firea, prima reacție după moartea Anei Oroș

Gabriela Firea a avut o primă reacție, în cazul femeii sfâșiate de câini, lângă Lacul Morii. 

„Este de neconceput ca în Capitala țării să mai vorbim încă de astfel de întâmplări înfiorătoare, care te lasă fără cuvinte! Cu atât mai dramatic este că anul trecut victima ajunsese la spital tot din cauza mușcăturilor și avertizase atunci autoritățile că, în zona în care alerga, Lacul Morii, sunt haite de câini periculoși', a scris Ministru al Familiei, Tineretului si Egalității de Șanse pe pagina sa de Facebook.

„O viață pierdută într-un mod îngrozitor, din cauza haitelor de câini vagabonzi lăsate să terorizeze Capitala! Îmi pare extrem de rău, nu am cuvinte să-mi exprim regretul și compasiunea față de familia îndoliată. Condoleanțe sincere și putere în acest moment extrem de greu. La 10 ani de la tragedia în care Ionuț, un copil de 4 ani, a murit sfâșiat de câini, în București se petrece o nouă dramă! Anul trecut, o jurnalistă povestea pe rețelele sociale cum a fost atacată de câini tot în sectorul 6, pe un bulevard. Jurnalista spune și că nicio autoritate nu a ajutat-o, deși a sunat și la Poliția locală sector 6, și la ASPA, însă fără succes', a mai transmis ministrul.

„Dar de ce se întâmplă astfel de tragedii în anul 2023, într-o Capitală europeană, după 10 ani în care nu am avut incidente de o asemenea gravitate? Răspunsul este unul simplu: actuala administrație a Capitalei nu se preocupă și în unele zone ale orașului au reapărut haite de câini fără stăpân care terorizează bucureștenii. Pe surse, circulă informația că printr-o decizie a actualei conduceri a Primăriei Capitalei hingherii care răspund la sesizări și ridică animalele de pe străzi nu le mai duc în adăposturi, ci le dau drumul din nou pe străzi.

Sper să fie doar o informație falsă, dar ar trebuit făcute verificări. Este de notorietate, însă, faptul că primarul general și actualul city-manager se ocupă personal de ASPA – Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor.

Iubesc animalele și am un câine acasă. Billy este un membru al familiei noastre și e departe de mine orice gând sau intenție nepotrivită la adresa animalelor. Sunt total împotriva mijloacelor violente în cazul câinilor fără stăpân, dar există soluții dovedite prin care problema poate fi rezolvată.', a încheiat Firea mesajul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel