Delia și Loredana Groza au rupt ringul de dans. Divele s-au reunit în Mexic

Data actualizării: | Data publicării:

Delia și Loredana Groza s-au reunit în Mexic, unde au încins atmosfera pe ringul de dans. 

Loredana Groza a plecat în Mexic în urmă cu o săptămână. Vedeta a ales stațiunea Tulum, cunoscută pentru viața de noapte și petrecerile high-class. Lori a încins atmosfera cu dansurile ei exotice și cu aparițiile senzuale de pe plajă. La 50 de ani, diva arată ca o adolescentă și nu se sfiește să își arate formele în toată splendoarea lor.

 

Colega ei, Delia, i s-a alăturat în scurt timp pe plajele din Mexic. Cele două jurate X Factor au rupt ringul de dans și au petrecut până în zori. 

 


Dacă Loredana este un fan al locațiilor de genul acesta, Delia nu s-a arătat prea încântată de ce a găsit acolo. Artista spune că Tulum nu este pe gustul ei, aceasta fiind o adeptă a destinațiilor exotice, simple, pitorești. 


„Tulum nu e pentru mine. E haos din foarte multe puncte de vedere. Da, sunt locații frumoase (dacă ai bănuți mulți). În rest...mult bumtzi bumtzi, shamanisme cu tămâie ... mult avocado... multă ”amețeală” ....multă lume...mult zgomot”, a scris Delia, pe InstagramGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel