Delia, prima fotografie după ce s-a vehiculat că ar fi însărcinată. Care a fost reacția artistei

Data publicării:

Delia a vrut să le închidă gura celor care au vehiculat că ar fi însărcinată și le-a arătat dovada. 

Delia este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Artista se bucură de o carieră de succes și este deja cunoscută pentru pasiunea pe care o are pentru călătorii. Chiar dacă vedeta a declarat în repetate rânduri că nu este atrasă de ideea de a avea un copil și simte că oamenii pun prea multă presiune pe ea, tot nu a reușit să scape de cei care o întreabă când va face un copil. 


Deoarece s-a zvonit că ar fi însărcinată, Delia s-a hotărât să închidă gura tuturor și să posteze un scurt videoclip pe InstaStory, unde se laudă cu abdomenul ei bine definit, semn că nu este în așteptarea unui bebeluș. 


„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare.


S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, a declarat Delia pentru Adevărul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel