Delia, moment de PANICĂ în aeroport: Haos, lipsă de oxigen

Data publicării:

Delia a trecut prin momente pe panică, când a vrut să plece într-o destinație nouă de vacanță.

Delia Matache este o împătimită a călătoritului și a locurilor exotice, lucru care se vede, fără doar și poate, pe Instagramul vedetei, care este plin din destinații cât mai de lux. Deși îi place atât de mult să ajungă în noi locuri, cântăreața are totuși și un lucru care nu este pe placul ei și, anume, aglomerația din aeroport. 

Înainte să se urce în avionul ce o ducea spre noua țară, artista a simțit nevoia să le împărtășească fanilor ei un lucru.

"Aeroportul plin. Haos. Lipsă de oxigen. Aoleu, vreau afară. Mi-o dă cu anxietate", este mesajul transmis de Delia Matache pe Instagram.

În cele din urmă, Delia a trecut peste aceste probleme și a ajuns la destinație, alături de soțul ei, de unde a postat mai multe fotografii. 

De ce boală suferă Delia Matache

Delia a recunoscut că suferă de o afecțiune destul de gravă, pe rețelele de socializare. Este vorba despre misofonie, o boală rară și periculoasă, foarte frecventă la femei. Această afecțiune apare rapid, deși nu pare să fie legată de niciun eveniment.

Misofonia, numită și sindrom de sensibilitate sonoră selectivă, este o afecțiune în care anumite sunete declanșează o izbucnire marcată de iritație, furie sau agresivitate. Persoanele cu misofonie reacționează într-un mod extrem și adesea emoțional la anumite sunete "declanșatoare", potrivit DC Medical

În ceea ce privește reacțiile, acestea variază de la enervare, fugă sau chiar furie, cu unele persoane care se lovesc violent.

Misofonia este o afecțiune slab înțeleasă și încă cercetată

Termenul de misofonie nu a apărut pentru a descrie starea până în anul 2000, deși starea a fost descrisă mult mai devreme ca sindrom de sensibilitate sonoră selectivă.

Conștientizarea tulburării a crescut de la câteva știri difuzate la nivel mondial despre această tulburare în 2011.

Tulburarea poate crea probleme în viața socială, iar cei cu misofonie au fost cunoscuți că dezvoltă anxietate anticipativă atunci când intră în situații în care pot fi prezente sunete declanșatoare.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel