Delia, mesaj pentru cei care au sărit în apărarea ei, după ce a spus că nu vrea copii: "Într-o lume normală la cap nu am nevoie…”

Data publicării:
Sursa foto: Delia, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache a transmis un mesaj pentru cai care i-au luat apărarea, după ce a spus că nu își dorește copii.

Delia a devenit principalul motiv de discuție, în ultima vreme, după ce a declarat faptul că nu își dorește copii, din motivul că „ne-am înmulțit deja prea mult”, motiv pentru care este timpul să ne oprim. Artista a primit, de-a lungul timpului, în repetate rânduri această întrebare, așadar de data aceasta și-a dorit să le închidă gura tuturor celor curioși de viața sa personală.

Delia, mesaj pentru cei care au sărit în apărarea ei, după ce a spus că nu vrea copii

Deși mulți au judecat-o, au fost și persoane care au sărit în aprararea artistei. Delia a ținut să transmită un mesaj pentru cei care au fost alături de ea în această situație controversată în care se află. 

''Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere, pentru videoclipurile pe care le-ați făcut, dar nu e nevoie să mă apere nimeni. Nu am nevoie să fiu apărată. Într-o lume normală la cap nu am nevoie să fiu apărată, dacă vreau sau nu să mănânc ceva, să mă îmbrac cumva. Nu puteți să-mi luați apărarea că am răspuns unor întrebări pe un live, nu suntem acolo, nu, mă sperie. Nu am nevoie să fiu apărată pentru că am răspuns unor întrebări.'', a mărturisit Delia Matache pe rețelele de socializare.

Delia Matache a dezvăluit de ce nu vrea să aibă copii

De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Ce a spus fostul iubit al Ozanei Barabancea, cu privire la declarațiile Deliei

Cezar Ionașcu a indignat pe toată lumea, după ce, în mediul online, a făcut o serie de declarații controversate, cu privire la femeile care nu vor să nască, respectiv la Delia. În primul rând, bărbatul i-a transmite solistei că nu este o femeie pe care să o dorească, din cauza comportamentului său, ba mai mult, niciun alt bărbat nu și-ar dori să aibă de a face cu așa ceva, chiar dacă aceasta este deja căsătorită. În final, bărbatul o sfătuiește pe artistă să se mai gândească asupra declarațiilor făcute și să le revizuiască, dar,  nu în ultimul rând, îi oferă un sfat și lui Răzvan Munteanu, soțul Deliei.

”Eu nu vreau femeie ca tine care nu vrea să facă copii. Eu, bărbat, am nevoie instinctiv, primordial, ca neamul meu să meargă înainte. Am nevoie ca tribul meu, în momentul în care eu îți dau sămânța ca femeie, să se înmulțească, să fie mare, puternic. Noi nu vrem femeie ca tine, Delia, niciunul dintre noi bărbații nu vrem femei din astea care spun că le e mai bine așa, singure, fără copii. Planeta asta suportă miliarde de oameni.

Genul ăsta de idei nici măcar nu-ți aparțin, sunt inoculate, ești nevinovată. Dacă părinții tăi gândeau cum gândești tu, tu erai în plus, tu nu existai. 

Creezi un precedent foarte periculos, și așa lumea e slăbită. Lumea se bazează pe bărbat și femeie, pe acest cuplu puternic din care și tu ai ieșit. Așa că, revizuiește-ți un pic opinia și spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat și să-și dorească urmași pe care ovarele tale le pot aduce cumva pe această lume.”, spunea, pe TikTok, Cezar Ionașcu.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel