Delia Matache, supărată foc pe internet. După ce tânjește vedeta: „Nu sunt bună de nimic, sunt foarte tristă”

Data publicării:
Delia, sursa foto Instagram
Descriere foto: Delia, sursa foto Instagram

Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Vedeta este foarte tristă în ultima perioadă și le-a dezvăluit fanilor adevăratul motivul. 

Delia se bucură de un succes imens pe plan muzical. Chiar dacă ultimul an a fost foarte greu pentru artiștii din întreaga lume, aceștia nu s-au dat bătuți și au mers în studiourile de înregistrări pentru a le oferi fanilor muzica lor preferată. 


Delia suferă enorm după concerte și după viața de dinainte de pandmie, dar un alt lucru o întristează profund pe artistă. Într-un live făcut chiar pe pagina ei de Instagram, aceasta s-a plâns urmăritorilor ei și le-a dezvăluit adevăratul motiv pentru care este tristă. Delia este deja cunoscută pentru pasiunea ei pentru călătorii. 


Chiar dacă și pe timpul pandemiei aceasta a reușit să călătorească, în această perioadă, artista și-ar fi dorit să ajungă la munte, pentru a face drumeții și pentru a respira aer curat. Delia le-a promis fanilor că în următoarea ei vacanță pe munte, va face un live pentru a le arăta frumusețile naturii. 


„Nu sunt bună de nimic, sunt foarte tristă. Sufletul meu plânge după munte, după o gură de oxigen”, a spus Delia pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel