Delia, logodnica lui Lino Golden, a recunoscut că îi controlează telefonul lui Lino: "Știu că e greșit la mine că fac chestia asta"

Data publicării:
Lino Golden, sursa Instagram
Descriere foto: Lino Golden, sursa Instagram

După aproape doi ani de relație, Lino Golden și Delia fac pași importanți către o viață împreună, planificând deja nunta lor. Această decizie poate părea surprinzătoare pentru mulți, dar cei doi artiști și-au consolidat legătura în cadrul competiției Power Couple România și continuă să se bucure de o relație fericită și solidă.

Cu toate momentele de fericire, se pare că și ei au trecut prin clipe mai puțin plăcute. Într-un vlog postat de celebrul youtuber Selly, cuplul s-a angajat într-un test poligraf, răspunzând sincer la întrebările incomode ale partenerului. Una dintre întrebările care au scos la iveală detalii surprinzătoare a fost legată de prezența unui animal de companie din trecutul lui Lino.

„Te supără faptul că îl am pe Snow din altă relație?” a întrebat Lino, punându-și partenera în fața unui moment neașteptat. Delia, cu sinceritate, a mărturisit că acest aspect o afectează uneori: „Nu m-ar fi supărat, dar mai sunt momente când prieteni mai vechi menționează chestia asta și mă seacă pe interior. Eu nu am treabă cu foste, nu mă interesează cine a fost în trecutul lui, dar nu îmi place nici să se menționeze în prezent. Cine a fost în trecut, rămâne în trecut. E chestia asta când cumperi un animal cu cineva, e ceva drăguț ce se întâmplă”.

Cu toate că relația lor pare să fie una bazată pe încredere reciprocă, s-a dovedit că Delia are anumite rezerve în ceea ce privește încrederea în partenerul ei. Ea a recunoscut că a consultat telefonul lui Lino fără ca acesta să știe, subliniind că acest lucru nu este întotdeauna legat de lipsa de încredere, ci și din curiozitate sau dorința de a verifica anumite aspecte.

„Da! Uneori (n.r., din motivele menționate anterior), alteori voiam să văd strict ce vorbește cu prietenii lui. Nu am încredere în toți prietenii lui băieți și dacă aș prinde vreun prieten de ai lui că îl face să calce strâmb chiar dacă el nu o face, atunci eu nu aș mai fi de acord să stea cu persoana respectivă. Sau dacă vorbesc urât la adresa mea, adică am fost curioasă și de prietenii lui (...). Știu că e greșit la mine că fac chestia asta (...). Am intrat de 2-3 ori, adică nu am exagerat. De 2-3 ori pe telefon, dar am intrat și pe laptop”, a explicat Delia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel