Delia le-a închis gura tuturor. Reacția ACIDĂ a vedetei după ce a fost acuzată că ar avea operații estetice

Data publicării:
Delia, sursa foto Instagram
Descriere foto: Delia, sursa foto Instagram

Delia este una dintre cele mai iubite artiste din România, doar că și ea are parte uneori de comentarii răutăcioase din partea fanilor. 

Chiar dacă este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară, Delia nu scapă nici ea de gurile rele. Jurata de la X Factor a fost acuzată în repetate rânduri că ar avea operații estetice. 


Recent, Delia a postat pe pagina de Instagram o fotografie într-un costum de baie, care îi lăsa la vedere posteriorul bombat. Haterii au acuzat-o că ar fi apelat la operații estetice și că ar avea implanturi în fese. Sătulă de aceste acuzații, Delia s-a gândit să le dea o lecție internauților care o atacă pe nedrept. 


„Serios? Tipule, ăsta nu este implant! Niciodată! Da, este o chestiune de perspectivă, de cum stai, întotdeauna. Logic!”, le-a transmis Delia haterilor. 


În plus, vedeta le-a arătat o fotografie mai veche cu ea, înainte să se apuce serios de sală și să fie mai atentă la silueta ei. Delia a vrut să le arate că felul cum arată acum este datorită antrenamentelor pe care le-a făcut de-a lungul timpului. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel