Delia lansează ”Între noi”, o baladă de dragoste cu mesaj de suflet compusă integral de artistă

Data actualizării: | Data publicării:

Delia a revenit cu un nou single, o piesă de dragoste cu mesaj profund, de suflet, compusă de artistă care se numește ”Între noi” și care a fost lansată cu videoclip oficial.

Delia - Între Noi

 

 

Producția piesei a fost făcută de Alex Cotoi, cu care artista a colaborat pentru alte single-uri precum ”Racheta”, ”Să-mi cânți”, ”Aruncă-mă” sau ”Cum era” cu Nane.

 

 ”Între Noi” are un videoclip artistic, minimalist pentru care Delia a colaborat cu Bogdan Daragiu, care este regizor și director de imagine.

 

Echipa de beauty a Deliei pentru acest videoclip este formată din Ema Uta (make-up), Ana Lăzărescu (hair) și Hilke Muslim (styling).

 

Artista a împărtășit extrem de entuziasmată fanilor pe social media că este una dintre piesele compuse de ea de care este foarte atașată, cu un videoclip de care este mândră și pe care abia aștepta să îl poată lansa.

 

Anul acesta, Delia a lansat single-ul ”Racheta” via NFT în ediție limitată de 100 de unități și o ediție Ultra Luxury.

 

Delia - Racheta

 


De asemenea, a urcat pe scena de la UNTOLD unde a cântat alături de Steve Aoki, unul dintre cei mai cunoscuți DJi din lume (top 10 conform TOP 100 DJMAG) piesa ”Bella Ciao”, cunoscută publicului din serialul ”La Casa de Papel” de pe Netflix.


Cum a fost copilăria Deliei

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Chiar dacă la începutul anului a împlinit 39 de ani, aceasta își trăiește viața din plin și se bucură de orice clipă petrecută pe scenă, în sânul familiei sau în vacanțele sale peste mări și țări. 


Delia se bucură de o frumoasă poveste de iubire alături de soțul ei și spune că deocamdată nu își dorește copii. Chiar dacă la vârsta de 18 ani, deja își făcuse debutul în lumea muzicală, aceasta spune că mama ei o ținea foarte mult din scurt și îi interzicea multe lucruri. Tocmai din această cauză, Delia și-a luat banii strânși din câteva concerte și s-a mutat singură cu chirie. 


„Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine că şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani am zis: gata nu se mai poate, vreau să fac ce vreau. Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc că vorbesc vecinii aiurea”, a povestit Delia Matache în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”. 


Delia are un mare regret, atât ea, cât și soțul ei, Răzvan, nu cred în Dumnezeu. Artista spune că și-ar fi dorit să poată vorbi cu divinitatea atunci când are anumite probleme sau nu se simte fericită. 


„Noi nu suntem credincioşi, nici eu, nici Răzvan. Mi-ar plăcea să fiu, să vorbesc cu Dumnezeu când am probleme. Noi nu prea credem. Tata este aşa, el a fost la Muntele Athos, acum este aici în ţară. S-a întors. Nu semăn cu el”, a mai spus artista. 

 


Delia a dezvăluit motivul pentru care nu are copil: „Aș putea să fiu o mamă extraordinară”

Discuțiile despre faptul că Delia nu a devenit încă mamă sunt nesfârșite, în ciuda faptului că vedeta a preferat să păstreze tăcerea și să ignore întrebările indiscrete ale celor din jur. Recent, artista și-a deschis sufletul în fața Andrei și a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește un copil. 


 
Delia Matache este căsătorită cu Răzvan Munteanu de mai mulți ani. Deși au o relație fericită, cei doi nu și-au mărit încă familia. 

Faptul că Delia nu a devenit până acum mamă a devenit un subiect amplu dezbătut și mulți au încercat să afle motivul pentru care vedeta nu are copii.


Recent, artista și-a deschis sufletul în fața Andrei, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.


Rebela cântăreața a mărturisit că se teme de vremurile în care trăim și că nu ar vrea să aducă pe lume un copil în aceste condiții. 


”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că... Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte... Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc.”, a spus Delia în podcast-ul Andrei.

 

Delia nu spune nu ideii de a fi mamă și chiar e convinsă că ar fi un rol interesant pentru ea. În viitor, artista intenționează să devină părinte, însă vrea să mai aștepte un pic. 

”Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a mai spus frumoasa jurată X Factor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel