Delia își dorește să devină mamă. Ce o împiedică pe artistă să facă acest pas important: „Ceea ce înseamnă împlinirea pentru mine nu înseamnă şi pentru celălalt”

Data publicării:
Delia, sursa foto Instagram
Descriere foto: Delia, sursa foto Instagram

Delia a făcut mărturisiri despre rolul de mamă. De ce nu se simte pregătită vedeta să aducă un copil pe lume?

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. A cunoscut succesul de la vârstă fragedă, iar melodiile ei au cucerit toate topurile muzicale. Delia a devenit cunosută încă de pe vremea când cânta alături de Nick în N&D. 


Vedeta spune că s-a obișnuit că această expunere și a învățat cum să nu bage în seamă criticile celor din jur. Delia este activă în mediul online, acolo unde le împărtășește fanilor experințele ei, mai ales în ceea ce privește sectorul călătoriilor. Delia este cunoscută deja pentru vacanțele extravagante în cele mai îndepărtate locuri din lume. 

 

„De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine – când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă primesc link-urile de la oamenii din jurul meu. Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea. Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac”, a spus vedeta în cadrul unui interviu. 



Delia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Munteanu. Cei doi și-au unit sufletele în fața lui Dumnezeu încă din anul 2012, dar spre surprinderea tuturor până acum nu au decis că este momentul să aducă pe lume un copil. Vedeta este întrebată adesea de ce nu a făcut acest pas.

Artista a explicat că își dorește un bebeluș, dar consideră că lumea în care trăim acum nu este un loc prea bun pentru un copil atât de firav. Delia spune că și-ar asuma acest rol de mămică doar dacă societatea ar suporta unele modificări. 


„O societate mai puţin agresivă, cu mai puţină răutate, mai puţin bullying”, a explicat Delia într-un interviu pentru „Weekend Adevărul”


Delia spune că nu este afectată de răutățile celor din jur care o critică pentru că nu a dat naștere până acum unui copil și este de părere că oamenii ar trebui să nu se mai implice acolo nu le este locul. 


„Fiecare îşi construieşte viaţa după cum simte, nu ar trebui vreodată să iei decizii de viaţă în funcţie de mentalitatea unuia sau altuia. Şi nici nu ar trebui să fie relevant pentru ceilalţi dacă şi cum are celălalt viaţa împlinită. Nu trăim viaţa după şabloane, suntem foarte diferiţi şi ceea ce înseamnă împlinirea pentru mine nu înseamnă şi pentru celălalt”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel