Delia, întâmplare ciudată la o înmormântare. Ce a pățit vedeta chiar după slujbă: „Cel mai nasol”

Data publicării:
Delia Matache, foto Instagram
Descriere foto: Delia Matache, foto Instagram

Delia a dezvăluit ce i s-a întâmplat când se afla la o înmormântare. Artista nu poate uita acel moment. 

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Se bucură de ani buni de un succes imens pe plan muzical, iar melodiile ei cuceresc toate topurile muzicale. Chiar dacă pasiunea pentru muzică i-a adus multe realizări, de ceva ani aceasta a decis să se bucure mai mult de viață și își rezervă mai mult timp pentru vacanțe și timp petrecut departe de scenă. 


Delia a mers în podcastul lui Codin Maticiuc, alături de soțul ei, unde a vorbit despre viața de artist, planuri de viitor și momente amuzante din carieră. Aceasta a fost întrebată de moderatorul podcastului ”La Mijloc”, cum se raportează fanii la ea atunci când o întâlnesc în diverse context. Delia și-a adus aminte de un moment amuzant petrecut chiar în timpul unei înmormântări. 


Artista a povestit că după slujba de înmormântare a venit cineva la ea și i-a spus că ar vrea să facă o poză. Delia și-a adus aminte cu mult amuzament de acel moment.


„Delia: Cel mai nasol e să ți se întâmple la o înmormântare... Îmi pare rau pentru..., dar mă bucur că v-am cunoscut... 


Codin Maticiuc: Ți-a cerut și poză, nu...


Delia: Daaa! A zis dacă putem să facem o poză 


Codin Maticiuc: Da, erați amândoi la aceeași înmormântare? 


Delia: Da. Se terminase înmormântarea, am ieșit din incintă și a zis: Îmi pare rau pentru... ma bucur că v-am cunoscut, o poză”, a dezvăluit artista pe Youtube. 

 


Delia, motivul pentru care nu ar accepta niciodată să meargă la Asia Express: „Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit”

 

Delia Matache a dezvăluit detaliul care o face să refuze gândul de a participa la Asia Express.

 

Delia spune că nu a apreciat deloc expunerea pe care au avut-o vedetele la Asia Express. Deși, în trecut, a afirmat că i-ar plăcea să concureze și ea, acum, invitată în podcastul „La mijloc”, realizat de Codin Maticiuc, artista spune că i-ar fi rușine să apară la televizor dezbrăcată, așa cum au făcut-o alte vedete.

 

„Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă-fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău… un greench absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!”, a declarat Delia în podcastul lui Codin Maticiuc, de pe YouTube.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel