Delia i-a închis gura lui Mihai Bendeac: „Sunt un bărbat adevărat”

Data actualizării: | Data publicării:
Delia și Mihai Bendeac, Captură foto Antena 1
Descriere foto: Delia și Mihai Bendeac, Captură foto Antena 1

Delia și Mihai Bendeac au o prietenie atipică. Cei doi artiști nu ratează ocazia să facă glume proaste unul despre celălat și chiar să râdă pe seama celuilalt. Rodul „scandalului” dintre cei doi ar fi gusturile vestimentare diferite.

Mihai Bendeac este un excentric de felul lui. A șocat de multe ori prin apariții cel puțin ciudate. De la kilturi și până la sacouri „tunate”, mai ceva ca un rockstar. Însă oricât de excentric ar fi pe scenă sau la Tv, în viața reală, actorul adoptă un stil cuminte, casual. 

Delia a descris stilul vestimentar al actorului drept „trist”, iar asta după ce, în repetate rânduri, Bendeac i-a criticat aparițiile bunei sale prietene. 

Dacă Bendeac e excentric în vestimentație, ei bine Delia înseamnă că este extraterestru în materie de haine. Vedeta șochează constant cu aparițiile ei, și nu doar pe scenă, ci și în timpul liber. 

Recent, Delia a reușit să-și șocheze și colegul de la IUmor. Cântăreața a îmbăcat o pereche de pantaloni scurți, cu care a defilat pe stradă, în plină iarnă.

 

„Matache, cum poți să pleci de acasă iarna în pantaloni scurți, băi băiatule?”, a întrebat-o Mihai Bendeac pe Delia.

Răspunsul artistei a venit prompt, cu un iz de răutate și cu mult umor.

„Sunt un bărbat adevărat, mie nu mi-e frig”, i-a răspuns artista lui Mihai Bendeac.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel