Delia, goală în cadă în Dubai. Imaginea cu care a trezit imaginația fanilor

Data publicării:

Delia și-a înnebunit fanii după ce le-a arătat cum se relaxează în vacanța din luxosul Dubai. Imaginea a devenit imediat virală.

Delia este una dintre cele mai iubite artiste din showbizul românesc. La 39 de ani, frumoasa blondină are cu ce se lăuda. Extrem de dinamică și lipstită de inhibiții, Delia își pune pe jar fanii ori de câte ori are ocazia.

Chiar dacă Delia își ține viața personală departe de ochii curioșilor, când vine vorba de vacanțe, frumoasa blondină împărtășește cu fanii absout totul și le arată imagini de vis din locațiile exotice în care merge alături de soțul ei.

Delia, goală pe internet, direct din duș!

Nu mai este un secret pentru nimei faptul că Delia este pasionată de vacanțele în cele mai exotice locuri. Recent, artista a plecat alături de soțul ei în luxosul Dubai. După o zi lungă de plimbări și vizite, Delia s-a relaxat cu un binemeritat duș fierbinte, plin de spumă. Conștientă de atuurie sale, vedeta a ținut să își încânte admiratorii cu o fotografie inedită, direct de sub duș.

Delia a avut grijă să nu arăte mai mult decât este cazul, astfel că s-a acoperit toată cu spumă. Chiar și așa, fanii au fost entuziasmați să vadă o asemenea fotografie cu frumoasa artisă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel