Delia, cu posteriorul la vedere. Vedeta a făcut SENZAȚIE într-o fustă minusculă: „Ai început să fii cam...”

Sursa foto: Delia, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia, instagram

Delia și-a lăsat fanii fără cuvinte, după ce s-a fotografiat cu posteriorul la vedere, într-o fustă minusculă. 

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din  România. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta se poate mândri cu un corp ca tras prin inel, deși este o gurmandă desăvârșită. De-a lungul timpului, Delia și-a surprins fanii în tot felul de ținute extravagante. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când blondina a apărut în fața fanilor îmbrăcată într-o fustă minusculă, care i-a lăsat la vedere posteriorul, iar în partea de sus a optat pentru un top scurt, de culoare verde. 

Fanii au felicitat-o imediat pentru felul în care arată: „Ai început sa fii cam p*****e / Ai rupt instagramul / Ești o femeie super frumoasă / Ce fund lucrat / Perversă școlărița/ Foarte feminină / Ești minunată, arăți superb” , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

Nici criticile nu au încetat să apară. Dacă unii au complimentat-o pe vedetă pentru felul în care arată, alții au sărit să o judece pentru apariția sa: ”Când nu mai ai ce demonstra începi să te "dezgoleşti". Ce să zic cred că ai greşit pagina / S-a mutat Only pe instagram?  / Ești penibilă, băi femeie. Nu vezi că ți se vede curul? Ai 40 de ani... Și vă plângeți de hate... Cică ce are lumea cu voi ! Păi dacă sunteți niște penibile? / Picioare de fotbalist / Sincer, mi se pare material de revistă de adolescenți de acum 30 de ani sau de onlyfans. La cum arați și la banii tăi, poți afișa imagini sexi și sofisticate. Doar Loredana a înnebunit la 50 de ani și ne arată toate alea că nu poate respira fără admirație masculină în masă.”, au comentat gurile răutăcioase. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Delia, mesaj DUR pentru cei care îi critică stilul vestimentar

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni că vedeta este adepta unui stil ieșit nonconformist, diferit de stilul clasic. Deși artista nu se sfiește să poarte tot ceea ce îi place, gurile răutăcioase au sărit asupra ei cu un val de critici. Ei bine, Delia nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj dur pentru cei care îi critică stilul vestimentar. 

"Ia ziceți, mă?! E rușinică? Mare, mică? A, vă intră mai bine că e de afară. Ipocriților! Orice femeie e liberă să arate și să se exprime fic cum vrea ea. Lăsați traumele că nu mai țin de prezent.", este mesajul dur transmis de Delia Matache pe Instagram-ul ei personal.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 apr 2022, 12:34 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience