Delia, cu posteriorul la vedere, într-un costum de baie minuscul. Artista a renunțat la orice inhibiție: „Cam norocos Razvănel”

Data publicării:

Delia și-a surprins fanii cu o serie de fotografii incendiare, într-un costum de baie minuscul. 

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta și-a surprins fanii cu o serie de fotografii de-a dreptul incendiare. Fanii i-au reproșat constant, de-a lungul timpului, faptul că aceasta își „ascunde” prea mult formele și corpul, iar acum se pare că aceasta a făcut pe plac tuturor, căci costumul de baie minuscul i-a scos la înaintare toate formele de invidiat. 

Delia, cu posteriorul la vedere, într-un costum de baie minuscul

Artista a renunțat la hainele largi și lungi, cu care Delia și-a obișnuit deja comunitatea și s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, care i-a lăsat la vedere formele de invidiat. Fanii nu au stat prea mult pe gânduri și au asaltat-o pe artistă cu complimente pentru felul în care se menține, la vârsta de 41 de ani. 

”Cam norocos Razvanel/ Sub hainele tare de ștrengăriță , se afla un corp superb/ S-au dat mai multe zoom-uri decât like-uri/ Una calda una rece. Binee Deliaaa/ Aproape semeni cu o minora, cum ar zice cineva„ au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

Cum se menține Delia în formă

Nu doar o dată, Delia a declarat faptul că nu este adepta unui regim alimentar, întrucât își dorește să mănânce orice. În schimb, vedeta le-a dezvăluit de multe ori fanilor faptul că practică regulat sport, chiar în propria locuință, însă când vine vorba de mâncare, își permite să guste din orice. 

„Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând”, povestea în urmă cu ceva vreme Delia.

„Nu am chef să am 6 pack”

Mai mult, artista spunea în urmă cu ceva timp faptul că nu este deloc adepta unui abdomen cu pătrățele. Așadar, chiar dacă are un corp de invidiat, artista nu face sacrificii colosale pentru a-l menține în formă și nici nu se abține de la anumite delicii culinare pe care-și dorește să le savureze.

„Vreau să vă spun că sunt extrem de fericită, pentru că nu am chef să am 6 pack. Sau mă rog, se poate întâmpla să fii fericit și să ai 6 pack. Sunt happy, vreau să enjoy life, să mănânc, să mă plimb și nu o să am 6 pack. Să nu fiți uimiți dacă vedeți că nu o să am. Deci nu am. Am așa un pic de fluffiness foarte simpatic. Nu datorez nimănui să am 6 pack. În meseria mea, nu cânt cu 6 pack.”, le spunea Delia internauților, în urmă cu ceva timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel