Delia, clipe de groază în vacanța de vis: "Vin să mă atace"

Data publicării:

Delia se află într-o vacanță exotică, unde pe lângă peisajele de poveste, artista a trecut și prin clipe de groază, chiar de sărbători.

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Blondina este cunoscută pentru numeroasele escapade în diverse locații exotice. De data aceasta, vedeta a ales să bifeze o nouă destinație de lux în Africa Răsăriteană, în Tanzania, acolo unde se bucură alături de soțul ei de peisajele impresionante. 

Delia, momente de groază în vacanța de vis

Pe lângă lucrurile frumoase pe care le trăiește în locația de vis aleasă, Delia a întâmpinat și momente mai puțin plăcute. Artista și soțul ei au ales să se cazeze într-un resort de lux aflat însă în pustietate. Deși acest lucru ar fi trebuit să o relaxeze Delia, ei bine lucrurile nu au stat deloc așa și asta pentru că artista s-a trezit în toiul nopții înconjurată de insecte, șopârle și alți musafiri nepoftiți.

„ Îmi e frica de insecte, îmi e frică de pești, îmi e frică de raci, îmi e frică de de toate. Dar nu mi-e frică rău, doar așa un pic, am o stare, un stres mic. Eu sunt în armonie cu natura, iubesc natura, dar nu îmi place să știu că acolo unde dorm în cuib am pe plasa patului moluște și gărgăuze. Îmi e frică în apă când e apa este foarte clear și văd chestii, apar tot felul de pești, tot felul de lucruri care vin să mă atace pe mine.”, i-a spus Delia panicată soțului ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel