Delia, anunț neașteptat: „De azi nu mai trecem peste suflețelul meu”. Decizia are legătură cu fanii săi

Data publicării:

Delia a făcut un anunț neașteptat pe rețelele de socializare, ce-i vizează direct pe fanii săi.

Delia este una dintre cele mai iubite și celebre cântărețe de la noi din țară. Fiecare melodie lansată de artistă devine hit, motiv pentru care este puțin probabil ca cineva să nu fi auzit până astăzi de numele ei. Totuși, faptul că este atât de celebră vine la pachet și cu lucruri mai puțin plăcute. Atunci când merge pe stradă sau ia masa la un restaurant, vedeta este întotdeauna asaltată de fani, care îi cer acesteia să le dea un autograf sau să realizeze o fotografie împreună cu ei. Acum, plecată în vacanță, vedeta a întâmpinat aceeași situație, care nu este privită de ea cu ochi foarte buni. Celebra artistă a luat în acest sens o decizie radicală, pe care le-a expus-o fanilor pe rețelele de socializare. Aceasta nu mai este dispusă să se fotografieze cu cei care îi ascultă muzica, având dreptul la o viață privată.

”Ieri am zis primul nu... la ”hei, vreau să facem o poză”. Am reușit! Hai doamne ajută! A fost ciudat, pentru că oamenii nu știu să primească ”nu”. Învățăm. Am o problemă mare cu acest ”nu” pe care nu pot să-l scot pe gură. Stau ca bleaga, având senzația că ăsta e scopul existenței mele. Să mulțumesc eu tot ce respiră. De azi nu mai trecem peste suflețelul meu. Nu vrea el, nu facem. Nu e nu! Nu e... hai mă”, a scris Delia pe pagina sa de Instagram.

Delia: „Nu mi-a plăcut niciodată să stau în tipare”. Cum a depășit obstacolele din carieră și care este „rețeta” succesului / EXCLUSIV

 

 

Nu este prima dată când vedeta vorbește despre acest subiect

Nu este însă pentru prima dată când vedeta vorbește despre acest subiect. Recent, Delia spunea faptul că vrea să fie apreciată drept o „vedetă” doar când este pe scenă, în rest, aceasta își dorească să trăiască o viață cât se poate de normală. Solista a încercat în repetate rânduri să le explice fanilor săi faptul că nu este în regulă să fie asaltată pe stradă, în timpul ei liber.

„De când am început să fiu cunoscută, am rămas extrem de bine ancorată în realitate. Sunt un om normal ca toți ceilalți, eu sunt artist doar când sunt pe scenă, în rest sunt om normal, deci trebuie să mă comport normal. Îmi spun chestia asta și mi-a intrat în sânge chestia asta.

În mare parte, am o stare de anxietate. Încerc să o controlez și știu că meseria mea s-a desfășurat în spațiul public și asta presupune (n.r. interacțiune ape stradă cu fanii). Încerc să-i fac să înțeleagă pe cât pot prin interviuri că nu este rolul meu acesta, adică nu sunt de la relații cu publicul mereu și că nu pot să fac mereu asta și că ar fi inuman”, a spus Delia în podcastul lui Codin Maticiuc de pe YouTube potrivit dcnews.

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

 

 

Cum își explică Delia succesul de care se bucură astăzi

Într-un interviu recent acordat pentru Spectacola, Delia a vorbit despre „rețeta” succesului și despre modalitatea prin care a reușit să rămână la inimile oamenilor în tot acest timp.

„Mie nu mi-a plăcut niciodată să stau în tipare, să îmi impun limite, nu mi-am propus niciodată să plac tuturor. Prin acest fel de a fi al meu și prin modul în care am ales să mă dezvolt ca om și ca artist, am reușit să mă apropii de feluri diferite de public, pentru că mereu am explorat, m-am jucat, am încercat și am vrut să fiu eu. Dacă publicul a rezonat, atunci nu îmi rămâne decât să mă bucur.”, a declarat Delia pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel