Delia, acuzată că ar consuma substanțe interzise. Artista reacționează dur: „Urăsc când văd comentarii sau când mă întreabă lumea ce fumez”

Data publicării:

Delia le-a dat replica celor care spun că este consumatoare de diferite substanțe interzise.

Delia este cunoscută ca fiind mereu o persoană veselă, care debordează de energie, fie că se află pe scenă, în fața fanilor, fie că este acasă și se expune pe rețelele de socializare prin intermediul anumitor videoclipuri. În timp ce acest lucru este apreciat de miile de fani, care, la rândul lor, își iau energia și voia bună de la vedetă, alți oameni au acuzat-o adesea pe aceasta de faptul că substanțele interzise ar fi motivul pentru care ar fi întotdeauna atât de energică. Acest lucru a ajuns și la urechile Deliei, care s-a arătat a fi extrem de deranjată de remarcile făcute de internauți prin intermediul comentariilor de pe rețelele de socializare. 

„O bârfă care mă enervează pe mine este că în sistemul ăsta de astăzi și în lumea în care trăim, dacă ești un om foarte energic, extrovertit și ok cu el, pare că ești consumator de substanțe interzise. Nu-mi place chestia asta, urăsc când mai văd comentarii sau mă întreabă lumea ce am luat, ce fumez. Mi se pare că trăiești într-o lume tristă, dacă în realitatea ta ai nevoie de ceva pentru a arăta așa. Pentru mine e normalitate și e viața mea, așa sunt, asta sunt, fără nimic, nu știu cum ar fi altfel.”, a declarat Delia în cadrul podcastului Ac de siguranță cu Răzvan Exarhu.

Citește și: Delia și-a întrerupt terapia după doar două ședințe. Ce nu i-a plăcut artistei: „Am zis că nu vreau asta”

Delia, despre declarația controversată cu privire la copii 

În urmă cu ceva timp, în spațiul public a izbucnit un adevărat val de reacții, după ce Delia a declarat faptul că nu-și dorește copii. La ceva timp după acele declarații, vedeta dezvăluie cum au stat, de fapt, lucrurile. Aceasta spune că nu a declarat niciodată neîntrebată acest lucru, ci pur și simplu i-a răspuns curiozității unui fan. Cu toate acestea, în ciuda reacțiilor negative prin care a trecut la vremea aceea, Delia spune că-și menține opinia. 

„Nu m-am apucat să spun, nu a fost o declarație: „Nu vreau să fac copii”. Nu, am fost întrebată. N-a fost o chestie pe care am spus-o pentru că am simțit-o, a fost o chestie interactivă cu oamenii (n.red.: în timpul unui LIVE pe TikTok), stăteam efectiv de vorbă. În continuare cred că nu vreau să am copii. Mi s-a spus că greșesc, că sunt un model și dacă eu zic asta, oamenii nu o să mai facă copii și o să fim mai puțin, ar fi interesant să funcționeze. ”, a explicat Delia.

VEZI și: Oana Matache și Radu Siffredi se luptă pentru iubirea lor. Nouă cupluri de vedete intră în competiția fenomen Power Couple România – La bine și la greu

Gina Matache este de acord cu decizia sa

Mai mult, Delia spune că mama sa, Gina Matache, s-a obișnuit deja cu decizia artistei, ba mai mult, o susține pe aceasta. Există însă și câteva motive pentru care celebra cântăreață nu-și dorește să aibă urmași, pe care le-a expus în cadrul aceluiași podcast.

„Mama s-a obișnuit cu ideea, știe. Mi-a zis recent „Foarte bine, ai avut dreptate, faci ce vrei tu, nu ai niciun stres”. Eu cred că nu aș putea să stau toată viața cu o grijă mare, enormă pe umeri, mi se pare că e o chestie care te schimbă foarte mult și o să ai un stres foarte mare cu acel suflet toată viața, nu scapi niciodată de el, și chestia asta mă panichează.”, a continuat Delia. 

Citește și: Mihai Bendeac, adevărul despre plecarea de la iUmor. Pactul pe care l-a făcut încă de la început cu producătorii: „Am avut niște crize de nervi de-am înnebunit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel