Delia a sărit în apărarea Alexandrei Stan și a Danielei Crudu. Momentul care a enervat-o pe artistă: „E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute. Nu e amuzant”

Data publicării:
Delia Matache, foto Instagram
Descriere foto: Delia Matache, foto Instagram

Delia Matache a sărit în apărarea unor vedete din România, în momentul în care un concurent a făcut glume usturătoare pe seama acestora.

Octavian Man, concurent „iUmor”,  s-a prezentat în fața juriului cu un număr umoristic deloc pe placul Deliei. Tânărul a ironizat mai multe vedete din România, printre care și pe Alexandra Stan, care în 2013 a fost victima unor abuzuri fizice, fiind bătută cu bestialitate, la acea vreme, de impresarul său, care îi era și iubit.


Delia Matache nu a privit cu umor glumele puse în scenă de concurent și a racționat:
 „Tu ai reacționat gălăgios. Nu e numărul meu preferat, e așa mai la distanță. Nu era nimic fresh din conținutul lui. Și să înțelegi a vorbi despre niște clișee obosite. Nu mai e funny pentru nimeni, a fost. Dar nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie să fie bune, nu doar că este prostituată. E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, de Alexandra Stan. Nu e amuzant”, a spus Delia în cadrul emisiunii de la Antena 1.

 

Mihai Bendeac a încercat să „dreagă” situația

 

Colegul său, Mihai Bendeac, a încercat să detensioneze situația printr-o glumă, însă efectul a fost exact opusul.

„Matache a devenit o feministă într-o zonă extremistă”, a spus Mihai Bendeac.


 „E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești”

 

Delia a continuat să-și expună punctul de vedere, criticând persoanele care glumesc pe seama unor situații extrem de serioase prin care au trecut unele femei.

 „E mișto să nu mai facem mișto de persoanele care sunt bătute. E mișto să nu râdem că Alexandra Stan a avut ochii negri. E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești. Sunt femei care suferă de abuzuri. Nu mi se pare amuzant să vii să faci glume, să întărești chestia asta, făcând să pară o normalitate. Că nu e o normalitate să iei bătaie”,  a mai spus Delia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel