Delia a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă: „Cumva, aș crea încă o problemă Universului”

Data publicării:
Delia Matache, foto Instagram
Descriere foto: Delia Matache, foto Instagram

Delia a fost invadată în nenumărate rânduri de întrebări incomode, la care a refuzat mereu să răspundă. În vârstă de 39 de ani, artista a rupt tăcerea și a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă până acum.

Delia are o carieră de succes și o căsnicie fericită cu omul de afaceri Răzvan Munteanu.  Cum în viața vedetei nu a apărut încă un copil, mulți sunt cei care au îndrăznit să o întrebe de ce nu a devenit mamă până acum, să „intre în rând cu lumea”. 


Vedeta a evitat să răspundă la această întrebare extrem de incomodă pentru o femeie și chiar a ignorat speculațiile care s-au făcut în jurul acestui subiect. 


Într-un interviu din 2019, Delia a rupt tăcerea și a dezvăluit motivul pentru care nu are copil.

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a mărturisit cântăreața, pentru revista Unica.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel