Delia a băgat posteriorul la înaintare. Imagini de senzație din vacanța din Zanzibar

Data actualizării: | Data publicării:

Delia petrece sărbătorile de iarză în Zanzibar, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Vedeta nu și-a uitat fanii și le arată cea mai interesantă parte a vacanței. 

 

Delia și Răzvan Munteanu au lăsat frigul în urmă și au plecat în Zanzibar. Cei doi pot sta liniștiți, în Zanzibar nu sunt restricții COVID și nici nu sunt nevoiți să stea în izolare la întoarcere, atfel că se bucură pe deplin de zilele de concediu. 


Vedeta nu uită de disciplină nici în vacanță. Pasionată de sport, Delia a încercat să își mențină rutina și în țările calde. Fără prea mult succes însă, dar asta nu a împiedicat-o să realizeze câteva filmulețe fierbinți, în care să-și etaleze formele bine conturate. 


Posteriorul vedetei a eclipsat chiar și peisajul exotic în care se află. Artista a găsit o oglindă și n-a ratat ocazia să-și filmeze trupul bine lucrat, spre deliciul fanilor. Îmbrăcată într-un costum de baie colorat, vedeta și-a încordat posteriorul pentru a le arăta internăuților că orele petrecute în sala de sport au dat roade.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel