Delia a ajuns de urgență la spital, după o plimbare în parc. Imaginea care a îngrijorat pe toată lumea /FOTO

Data publicării:

Delia a îngrijorat pe toată lumea după ce s-a filmat pe un pat de spital. 

Delia este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Artista are o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare, acolo unde le împărtășește fanilor toate experiențele din viața ei.


Delia este foarte atentă la silueta si sănătatea ei. Aceasta obișnuiește să alerge în Parcul Herăstrău și de fiecare dată postează la InstaStory diferite imagini sau videoclipuri. Chiar dacă astăzi și-a dorit să respecte regula de a face sport în aer liber, artista s-a oprit din activitatea ei pentru a aduna corcodușe. 


„Am ieșit la alergat foarte convinsă că am să alerg pentru că, în general, când plec la alergat alerg. N-am putut să nu observ corcodușele, care au o mărime considerabilă după cum puteți vedea, așa, și punga de un leu”, le-a spus Delia fanilor de pe Instagram. 


Faimoasa artistă este foarte pofticioasă, iar atunci când își dorește ceva nu se lasă bătută cu una cu două. Chiar dacă copacul era aproape gol deoarece au trecut înaintea Deliei alți pofticioși, aceasta nu a renunțat și a reușit să adune câteva corcodușe. Imediat s-a lăudat prietenilor de pe Instagram, dar i-a și certat pe cei care au golit ramurile copacului. 


„Băi, dacă vă mai prind la corcodușul ăsta din parc, vă rup, jur. Deci l-ați nenorocit pe ăsta micu, l-ați terfelit, gata, nu mai are nimic. Au apărut acum 2 zile corcodușele și nu mai sunt. Mergeți în parcul vostru!”, a adăugat artista. 


La doar câteva ore de la plimbarea prin parc, Delia a postat tot pe contul ei de Instagram un scurt videoclip în care se află conectată la un aparat precum cel de oxigen. În spate se pot observa mai multe tablouri cu artista. Fanii s-au îngrijorat de starea artistei și au bănuit ca aceasta ar fi internată în spital, dar Delia nu a precizat nimic în acest sens. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel