Delia, detalii INEDITE din copilărie. Ce dezvăluiri a făcut artista: ''Este un sentiment de chin”

Data publicării:
Sursa foto: Delia, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia, instagram

Delia și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilărie, dar și despre familia sa.

Delia este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Puțini sunt cei care știu că artista are câteva regrete legate de cariera sa. Artista a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă mai mult timp pentru ea și să se bucure altfel de perioada de adolescență. 

„Nu studiez foarte mult la nici unul dintre instrumente, ci doar ocazional și în funcție de proiectele pe care le am. Îmi trezesc amintiri, am destule ore de studiu din școală și din facultate. Este un sentiment nu tocmai plăcut. Am rămas cu o chestie din școală, cu un sentiment de chin, de muncă, de ore de studiu la instrument, pentru care eram certată dacă nu ieșea bine. Ne pregăteam pentru audiții, trebuia să învățăm teorie.

Îmi place să improvizez, nu să studiez. Copilăria mea a fost marcată de faptul că am făcut o școală de muzică. Doar în vacanțe eram mai liberi, în timpul școlii nu prea făceai ce vrei. Primordiale erau instrumentele, teoria.”, a mărturisit Delia Matache, potrivit libertatea.ro.

Delia, despre AFECȚIUNEA cu care se confruntă

Artista a dezvăluit cu ce afecțiune a fost diagnosticată. Mai exact, cântăreața s-a luptat o bună perioadă de timp cu anxietatea. Delia a mărturisit că are unele momente când nu își poate controla stările din cauza stresului sau atunci când are emoții foarte mari. 

Delia: "Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla"

"Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere.", a mărturisit Delia, în cadrul unui interviu pentru un post TV.

 

Cum reușește să treacă peste momentele de anxietate?

Artista a declarat că, odată cu trecerea timpului, a învățat cum să își controleze stările de anxietate. Aceasta încearcă de fiecare dată să își păstreze calmul și echilibrul și să nu se lase doborâtă de gândurile negative. 

"E bine să te poți repoziționa de fiecare dată, să nu te lași doborât și să găsești echilibrul.", a adăugat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel