Defectele zodiilor. Cum te văd ceilalți și ce nu le place la tine

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Sammy Williams
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Sammy Williams

Ai vrea să afli ce cred ceilalți despre tine și ce ar schimba la tine, dacă ar avea curajul să ți-o spună? Citește articolul în continuare și află cum te percep cei din jur.

Berbec

Berbec, cel mai rău obicei al tău este că ești dependent de muncă! Pentru că ești primul semn din zodiac, vrei întotdeauna să conduci spectacolul - chiar dacă asta înseamnă că suferi de o epuizare serioasă după aceea.

 

Taur

Taur, cea mai rea trăsătură a ta este că ești rezistent la schimbare. Vrei să fii atât de bine ancorat în pământ încât stagnezi și te enervezi atunci când trebuie să îți schimbi rutina, jobul sau stilul de viață. Încearcă să fii mai flexibi.

 

Gemeni

Gemeni, ai un ego uriaș. Adesea, acesta poate sta în calea interacțiunilor cu alte persoane - nu uita, nu ești personajul principal în povestea altcuiva.

 


Rac

Spre deosebire de ceea ce spun majoritatea astrologilor, Rac, cea mai rea trăsătură a ta nu este sensibilitatea ta - ci furia ta. Dacă cineva îți atacă etica sau sistemul de susținere, ripostezi. Liniștește-te!

 


Leu

Leu, ești mult prea preocupat de părerile altora. Ești atât de concentrat să fii în centrul atenției, încât uiți adesea să ai grijă de tine. 

 


Fecioară

Ești o perfecționistă, Fecioară! Totul nu trebuie să fie perfect și nici nu va fi vreodată. Nimeni nu te va judeca sau se va supăra pe tine dacă lucrurile nu sunt exact așa cum îți dorești.

 

 

Balanță

Îmi pare rău, Balanță - ești misterioasă și distantă până la odiositate. Ești persoana căreia îi place să îi facă pe ceilalți să se intereseze de ea, dar de multe ori dai impresia că ești doar snoabă.

 

Scorpion

Scorpion, semnul tău guvernează drama. Îți place să-ți faci viața mai grea de dragul artei. Las-o baltă,  viața nu trebuie să fie dramatică pentru a fi memorabilă.

 


Săgetător

Săgetătorule, ești prea defensiv când oamenii te pun la îndoială (mai ales stilul tău de viață aventuros!). Deși este important să te aperi, te poți enerva pe nedrept atunci când oamenii încearcă să te pună la pământ.

 

Capricorn

Nu-ți mai ascunde sentimentele, Capricornule. Dacă ești supărat, vorbește! Nu-ți servește la nimic să-ți ții emoțiile închise în inima aia aparent înghețată pe care o ai. 

 


Vărsător


Vărsătorule, ai tendința de a fi foarte pretențios. De asemenea, îți place să fii cea mai deșteaptă persoană din cameră și să-i faci pe ceilalți să se simtă inferiori. 

 


Pești

Pești, cea mai rea trăsătură a ta este nevoia de a avea nevoie de tine. Toată lumea trebuie să se bazeze pe altcineva din când în când, dar tu mergi adesea prea departe. Dezvoltarea rezilienței te va face mai puternic pe termen lung.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel