Deea Maxer, transformare radicală. Cât a reușit vedeta să slăbească în doar o lună

Data publicării:

Deea Maxer și-a surprins fanii cu o transformare radicală. Vedeta a scăpat considerabil de kilogramele în plus, în doar o lună de zile.

Deea Maxer este în cea mai bună formă a ei. Vedeta a reușit să scape de kilogramele în plus, iar transformarea este una uluitoare. Soția lui Dinu Maxer a reușit să slăbească considerabil în doar o lună de zile, însă pentru acest lucru a fost nevoie de un întreg proces, pe care l-a dezvăluit și fanilor. Într-o postare "înainte și acum ", vedeta le-a arătat fanilor și transformarea incredibilă.

Soția lui Dinu Maxer le-a mărturisit fanilor cum a reușit să slăbească și ce sacrificii a trebuit să facă. Ei bine, vedeta a reușit să scape de kilogramele în plus acasă, fără a se abține de la mâncare.

 "Într-o lună am slăbit 5 kg si 7 cm in talie. Celulita s-a diminuat considerabil, dorm mai bine, am mai multă energie, iar planul alimentar e echilibrat. Pielea nu mai este flașcă, iar mușchii sunt evident tonifiați. Am făcut sport ACASĂ zilnic sau 5 zile din 7. Nu mi-a fost foame niciodată ", a scris Deea Maxer pe rețelele de socializare.

Deși a tras din greu pentru a fi în cea mai bună formă a ei, Deea Maxer a mărturisit că nu s-a putut abține la bunătățile de pe masa de Crăciun.

„Acum cu sărbătorile am călcat strâmb. Am mâncat în afara planului alimentar. Și îmi asum. Transformarea mea nu se incheie aici. Incep o nouă lună de plan alimentar si exerciții. Iar când planurile se vor termina o să am un nou stil de viata echilibrat si sănătos. Pentru întreținerea mea.”, a adăugat Deea Maxer.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel